Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » "Ribancos lenne" így megtenni...

"Ribancos lenne" így megtenni az elsőt?

Figyelt kérdés

Szitu a következő. 23 éves lány vagyok és szűz. Szeretném már megtenni, és átélni, hogy egyáltalán mi az a szex.

20 évesen volt egy kapcsolatom, ahol a másik erőltette is a dolgot, és nem is vonzott annyira. Akkor nem akartam megtenni. 21 évesen ismét volt egy. Ott kívántam a másikat, de távkapcsolat volt, és az illetőnek zűrös ügyei is. Vele nem találkoztam annyit, és éreztem, hogy hamarosan vége lesz. Úgy nem akartam megtenni.

Most is benne vagyok egy kezdődő kapcsolatban, de ebben is vannak bizonytalanságok, nem is kevés. Viszont ennek ellenére megszerettem a másikat, érzek valami pluszt, és kívánom is őt.

Mi a véleményetek arról, ha úgy teszem meg vele, hogy lehet, hogy már két hónap múlva együtt sem leszünk?

Most úgy vagyok vele, hogy már szeretném. Magát a szexet. Ez iránt az illető iránt érzem azt a pluszt, bár nagyon sok a bizonytalanság a kapcsolatban. Most úgy érzem, szeretném vele megtenni, habár nem lehet tudni, hogy hónapok múlva mi lesz velünk.

De van egyáltalán "bombabiztos" kapcsolat?

Nem elítélendő, ha a vágyaimat fogom követni? (mert ebben most az is jócskán benne van, hogy már szeretném.)

Úgy néz ki, meg fogom tenni ebben a helyzetben, de érdekelne a véleményetek.

Köszi!

2010. okt. 24. 19:16
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
90%

Szerintem is tedd meg de csak ha tenyleg erzed azt a pluszt, mert ha nem akkor eleg rossz lesz. Szerintem az is fontos, hogy ha a fiu is rendes banjon veled. Mert en is voltam kb olyan helyzetbe mint te. Hogy nagyon kivancsi voltam, viszont vegul talan rosszul dontottem, mert epp egy olyannal tortent meg aki se nem szeretett, se nem tisztelt, ugy h nem a legszebb emlekem, de nem banom mert ez is egyfajta tapasztalat. Meg azt tenyleg nem lehet megmondani h meddig tart egy kapcsolat max. tippelni de meg az se biztos.

Ugy, hogy jo szorakozast neked/nektek! :D

2010. okt. 24. 20:03
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

Ezt neked kell érezni.

De én is hasonló helyzetben voltam 22 vagyok nemrég vesztettem el a szüzességem, én is vártam a szerelmet és most hogy kezd megromlani a kapcsolatunk úgy érzem nem kellet volna megtennem :( sajnos nekem így sikerült, hátha neked jobb lesz. 23 évesen amúgy semmi szégyelnivalód nincs ha szexelni akarsz :)

2010. okt. 24. 20:13
 13/33 anonim válasza:
74%

Szerintem tedd meg! Ha érzed azt hogy megbízol benne, tudod hogy akár segítene, támogatna, és jó lenne vele, akkor tedd meg! Én 18 éves vagyok és tegnap vesztettem el. Eddig én is ugy voltam hogy csak azzal akivel tényleg komoly és nem tudom mennyi ideje együtt vagyunk...és most nincs lassan egy éve barátom, és nagyon hiányzott a testi kapcsolat. ÉS van ez a fiu...régóta kavarunk...és nála aludtam és megtörtént. Nagyon jó volt és nem bántam meg. Igazábol jó dolog, de ettől nem leszel se több se kevesebb. MAx ezek után már bátrabb leszel. Nekem nagyon jó volt, és nem bántam meg hogy nem olyannal volt akivel hónapok ota együtt voltam. Hanem olyannal akivel tudtam hogy jó lesz és élvezni fogom.

L/18

2010. okt. 24. 20:22
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Úgy érzem, neki jelentek annyit, és annyiban biztos lehetek őbenne, hogy figyelne rám, és megpróbálna nem fájdalmat okozni.
2010. okt. 24. 20:54
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
Mit vársz a szextöl? Szerintem meg nem nagy durranás,én nekem nagy csalódásaim vannak,inkább papnak megyek! 30\F
2010. okt. 24. 21:14
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nyugodtan megteheted... 23 evesen mar senki sem fog ribancnak nezni teged ezert.....tedd meg, de ne vard el ettol a kapcs.tol hogy ez lesz eleted kapcsolata...mert a szex nem garantalja hogy az lesz...csak akkor tedd meg, hogy ha vege is lesz eselteg koztetek mindennek akkor sem banod meg.....
2010. okt. 24. 21:46
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Úgy érzem, ha kicsit később vége lenne, nem bánnám meg akkor sem. Mert sajnos nagyon sok a bizonytalanság abban, ami közöttünk van, de van benne sok érték is, ami utólag szép emlék lehetne.
2010. okt. 24. 21:59
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

En szerintem:

Mivel te mar 23 eves vagy es mar tul vagy 1-2 kapcsolaton tudhatod hogy nem biztos hogy egy kapcsolat oly hosszu.

Ha ugy gondolkozol "hat ezzel ugysem alunk olyan jol, inkabb nem teszem meg, mert ki tudja mi lesz kesobb".... es igy tovabb....

Akkor szerintem hagyd az egeszet. Nem szeretem az ilyen gondolkodast "hogy mi lesz ha..." aki ugy gondolkozik az alltalaban eggyes ugyekben pesszimista tud lenni.

Na de eleg a filozofalasbol xD

En azt mondom neked hogy ne tetovazz annyit mert igy szuz maradsz egy jo ideig (ami persze nem rossz dolog) de mindenek eljon az ideje es szerintem annak mar reges reg eljott. Engedj a VAGYAIDNAK!!!!:D

18/F

2010. okt. 24. 22:10
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, ha ennyire nem látsz jövőt ebben a kapcsolatban, és így állsz hozzá, akkor minek vagy ezzel a fiúval? De tedd úgy, ahogy érzed, ne más döntsön helyetted. Én pl más beállítottságú vagyok, soha nem lennék olyannal együtt akivel nem áll biztos alapokon a kapcsolat, nekem nem menne anélkül, és nem is akarnám. Ha neked megy, akkor szíved joga azt tenni, amihez kedved van.
2010. okt. 25. 00:07
 20/33 anonim ***** válasza:
75%

Hogy nem lehet azt tudni, akár rövid idő után is, hogy az illető ember-e az, akit keresel? Te nem vagy tisztában önmagaddal.

Még egy nagy prolbéma van itt: nyíltan leírod, hogy a SZEX az, amit kívánsz, nem pedig a "barátod". Én nem akarnék olyan nőt, aki a szexet kívánja, és nem engem.

2010. nov. 12. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!