Lefeküdnék vele. De. Szerintetek? (többi lent)
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én ott leblokkoltam 5 percre, hogy 8.-os vagy...
Elhiszem, hogy "felgyorsult" világban élünk, de én nagyon korainak tartom, hogy ilyeneken gondolkozzon valaki is.
Gondolom lesz aki balf*sznak fog tartani, de közölném veled, hogy én 22/f-i létemre még szűz vagyok, és bár már én is szeretném "kipipálni" életemnek azt az élményét, mégse fogok rohanni én se a discoba se máshova felszedni egy csajt, csak azért, hogy ez meglegyen.
Rajtam is sokszor eluralkodik az érzés, hogy de jó is volna... De hidd el ki lehet bírni.
Szerintem az a 18-as korhatár az jó lesz neked is.
Addigra már jóval több az esélye, hogy fel leszel rá készülve testileg-lelkileg.
Meg 3 hónap nem sok idő. Nem kell elkapkodni. A szeretet az nem arról szól, hogy csak testi kapcsolatot akar veled valaki létesíteni. Az csak ösztön.
Remélem tudtam segíteni, és elhalasztod még pár évvel későbbre a dolgot.
Amiíg bizonytalan vagy ne..
hülyeség, meg lehet, hogy a 16 éves butus fiúcska csak szexre vágyik tőled, mert más nem elégíti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!