Lefeküdnék vele. De. Szerintetek? (többi lent)
a rizsát nem olvastam el csak a végén akadt meg a szemem.
16/F én meg 14/L
a válasz: NE TEDD
NE!!
nem elég egyértelmű, hogyha ilyen kétségeid vannak?
fiatal is vagy még hozzá. és egyértelműen csak kihasználna.
Mit kérdezősködsz itt? úgyis megteszed, ha 100-ból 99 azt mondja, hogy ne.
Nem tudtad, hogy ciki középsuliba szűzen menni?
Valoszinu o is csak azert van annyira oda erte, mert meg sose csinalta. Manapsag meg annyira felfujja ezt a media, mindenhonnan ez jon, es sok fiatal azt hiszi hogy hu az valami foldontuli nagy elmeny... Teny hogy tud jo lenni, de eltulzottan jo a "reklamja" ha lehet igy fogalmazni. Ket ember kozott, akik egymasra tudnak hangolodni, megszoktak egymast, tenleg jo tud lenni, feszultseget is old, es egyebkent is jo erzes. De ugy, ha egyik se tapasztalt meg, es mindketto valami kitudjamekkora elmenyt var tole, hat ugy baromi nagy csalodas lesz.
Ne eroltessetek szerintem. Mar maga az gyerekes, hogy ezt "megbeszelitek", meg "betervezitek" hogy na majd akkor es ott. Elarulom hogy ez nem igy megy, sot, jo esellyel igy nem is fog menni. Ha ugy adodik, hogy megkivanjatok egymast es tortennek a dolgok maguktol, akkor lehet (persze vedekezes stb, gondolom nem kell mondani), viszont csak akkor ha megy minden a maga utjan, ez olyasvalami amit nem lehet eroltetni, meg betervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!