Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek feküdjek le az...

Szerintetek feküdjek le az osztálytársammal? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson alkalmam lesz elveszteni a szüzességemet egy lánnyal, akit nem szeretek, de egy alkalomra bírnám.(nem járunk meg semmi. egyébként ő ilyen ribanc féle, magyarul már nem szűz) Úgy érzem megérettem erre a dologra. Nem bírom tovább. Ti mit csinálnátok? Nem vagyok egy csajozós csávó és a csajaimat is megtudnám számolni 2 kezemen. 16f
2010. szept. 29. 21:35
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
15:10 tehát akkor keressek olyan valakit aki szűz?:D
2010. szept. 30. 15:20
 32/38 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem feküdnék le vele.

Az oké hogy leszop, te meg megujjazod, de mivel 0 a tapasztalatod egy már rég nem szűz csajjal, ezért nagy eséllyel beégsz nála.

Gondolom ő már meg tudja mondani, hogy mi a jó és mi a rossz... te viszont még nem tudod eldönteni.

Arra ne is várjál, hogy majd a sült-galamb a szádba repül:)!

Ha tetszik egy lány, menj oda hozzá, vedd fel msn-re stb...

Esetleg adj le az igényeidből egy kicsit és hidd el, hamar találsz olyan lányt akivel megtörténhet az első.

2010. szept. 30. 16:34
 33/38 anonim ***** válasza:
csináldcsináldjólcsináld
2010. szept. 30. 17:22
 34/38 anonim válasza:
fiam, te egy iszonyatos balf@sz vagy! Ennyit rólad, ha meg akarsz húzni egy ribancot hajrá, de köszönet nem lesz, ráadásul ahogy így leírod, nehogy azt hidd, hogy maga lesz a mámor :) izgulni fogsz, a hancúrléc meg átmegy SOFT módba, te meg égsz mint a gázrózsa... Én szóltam
2010. szept. 30. 19:11
 35/38 anonim ***** válasza:
na ja, szerintem nem nem érdemes. még jó hogy elmondaná másoknak, miért ne mondaná? és hogy hülyén fognak-e rád nézni emiatt. még jó hogy. azért a villanyt kapcsoljátok majd le mert belátni az ablakon -.-""
2010. szept. 30. 19:43
 36/38 anonim ***** válasza:
mennyire tapasztalt ez a lány? volt már a többi osztálytásaddal is?
2010. okt. 1. 09:51
 37/38 A kérdező kommentje:
09:51 osztálytársaimmal nem, de elég sok pasival lefeküdt, meg mindig az jár a fejében.
2010. okt. 1. 13:07
 38/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-30 19:11

Marha jó a dumád. ;)

2010. okt. 3. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!