Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy nagyon jó barátom...

Van egy nagyon jó barátom Dani. És én szűz vagyok, de ő már nem. Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem, mert ő már gondolt rá h én milyen lehetek az ágyban. Sztetek feküdjek le vel?

Figyelt kérdés
Csak az a baj h én nagyon szerelmes vok belé, de ő persze ezt nem tudja, mert ő ezt a szexet tényleg csak "baráti szex"-nek fogná fel. :S
2010. dec. 29. 17:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
57%
Szabó Dani?
2010. dec. 29. 17:14
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Baráti szexszel ne veszd el! Ez a mondás.

Jobb inkább kihagyni, találsz még olyat, aki majd szeretni is fog, és nem fogsz pofára esni, ha emiatt nagyon kötődsz majd hozzá. Mert emiatt jobban fogsz hozzá kötődni. De nem barátként. Szóval inkább hagyd.

2010. dec. 29. 17:18
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
hát ha ő tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h ő mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy ő is érez vmit 18/f
2010. dec. 29. 17:21
 4/28 anonim ***** válasza:
39%
Csak azért érdemes, mert a Danik mind jók az ágyban, így nem fogod megbánni.
2010. dec. 29. 17:24
 5/28 A kérdező kommentje:

csak én meg annyira szeretem, kb 3éve teljesen beleszerettem

tudom h hülyeség lenne, csak olyan jó érzés arra gondolni h csókolózunk és utánna pedig...

2010. dec. 29. 17:25
 6/28 anonim ***** válasza:
45%
A Danik mind jók az ágyban:DDDDDDDDDD
2010. dec. 29. 17:33
 7/28 anonim ***** válasza:
67%
Ne.
2010. dec. 29. 17:38
 8/28 anonim ***** válasza:
11%

tedd meg. talán ha eleg szexi leszel neki,akkor beled szeret:D

en megtennem,megha tudom,h csak baratkent szeret akkor is. de soha nemondd meg neki,h többet erzel iranta. ha ő lep,akkor esetleg. de egyenlőre teis baratkent viselkedj vele.:)

csinaljatok szilveszterkor:D;)

2010. dec. 29. 17:39
 9/28 anonim ***** válasza:
81%

Nehogy megtedd! Vagy neked ennyit ér a szerelem? Szívességet tesz neked azzal, h elveszi a szüzességed? Felajánlotta? Nagymenő isten, aki már lefektetett x csajt, és te is egy leszel a sok közül, aki csak azért megtenné, mert a rózsaszín köd elvette az eszét? Már ne is haragudj, de sztem ilyenkor nem szívességről kellene beszélni, hanem őszinte viszonzott szerelemről. A szexnek elvileg ez a lényege! Bár mindenki úgy csinál, ahogy akar, ez igaz. De hidd el, h nagyon megfogod bánni, ha megteszed. A fiúnak meg eggyel több trófeája lesz! Szánalom, h ilyet fel mer ajánlani! Mi ő, Máltai Szeretszolgálat??

21/l

2010. dec. 29. 17:50
 10/28 anonim ***** válasza:
34%
milyen dánielnek hívják?
2010. dec. 29. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!