Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy nagyon jó barátom...

Van egy nagyon jó barátom Dani. És én szűz vagyok, de ő már nem. Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem, mert ő már gondolt rá h én milyen lehetek az ágyban. Sztetek feküdjek le vel?

Figyelt kérdés
Csak az a baj h én nagyon szerelmes vok belé, de ő persze ezt nem tudja, mert ő ezt a szexet tényleg csak "baráti szex"-nek fogná fel. :S
2010. dec. 29. 17:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%
Szerencsés Dánielnek hívják :D
2010. dec. 29. 18:07
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Hát én nem a "Dani" vagyok, de miből gondolod hogy te nem jössz be neki, van aki azt mondja igazi férfi-nő barátság nem létezik, van aki szerint pedig igen, ha nem akarna többet mint a barátság biztos nem ajánlotta volna fel neked, legalábbis magamból kiindulva én nem tenném.
2010. dec. 29. 18:57
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
Először mond meg neki hogy neked teccik..és utána ha neki is tetszel.. mertha nem akkor nem lessz veled óvaosmeg ilyenek.Rem tudja hogy te még szű vagy mert jólenne..Am meg igen a a Danik télleg jók az ágyban.!!:D
2010. dec. 29. 19:05
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ezt csak te tudod, hogy neked ez belefér vagy nem. Amúgy a Danik tényleg jók az ágyban:D
2010. dec. 29. 19:57
 15/28 anonim válasza:
100%
Miért volt lényeges bejelenteni, hogy Dani?:D
2010. dec. 29. 20:01
 16/28 anonim válasza:
45%
Én is Dani vagyok, de sajnos nem ajánlottam fel mostanában ilyet. :D
2010. dec. 29. 21:00
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
és tényleg, a danik jók az ágyban. TEDD MEG!:)
2010. dec. 29. 22:32
 18/28 A kérdező kommentje:

most én nem arra voltam kíváncsi h a danik jók az ágyban :P

csak egyszerűen nem tudom eldönteni h tudom-e kezelni a helyzetet vagy nem, mert eddig iszonyatosan jóban voltunk

és úgy indult az egész h csak hülyéskedtünk ezzel, h milyen lenne h ha lefeküdnénk egymással, és utánna megkérdezte h nincs-e kedvem vele szexelni :$

én meg úgy megörültem, és azt mondtam h még meggondolom, mert nem akarom h a barátságunk elvesszen

2010. dec. 29. 23:25
 19/28 anonim válasza:
100%
Nem szabad odaadnod magad az első ajánlásra, hülyeség. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél vele, akkor hagyd próbálkozni, és csak akkor feküdj le vele, ha már látod, hogy komolyan gondolja, és nem csak a ,,kaland" érdekli. Így ,,barátilag" tényleg hülyeség a szex.
2010. dec. 30. 00:16
 20/28 anonim válasza:
30%

Passz. Nem tudom mit tegyél, fogalmam sincs,hogy én mit tennék a te helyedben. De még mindig könnyebb azt bánni amit megtettél, mint azt, amit nem....... Ez fontos: Hány éves vagy?

14/L

2010. dec. 30. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!