Szerintetek feküdjek le az osztálytársammal? Bővebben lent!
21:48
csak az a baj, hogy nem tudok csajt szerezni, főleg akibe szerelmes vagyok. :(
Mert azzal aztán imponálni fogsz annak a csajnak, hogy lefekszel az első emberrel aki hajlandó rá!
"miért lenne az gáz, hogy osztálykiránduláson? nem nyitnának ránk meg semmi." ebből látszik, hogy nem értél meg erre a dologra. nem testileg kell csak megérni erre, hanem lelkileg is!
Még szép hogy belemennék és ha rajtam múlna meg is tartanám szexpartnernak :)
Kár hogy nálunk nem voltak ilyen csajok . :$
24/f
21:55 gratulálok, te is ribanc lehetsz. Normális ember nem haverral veszti el és főleg nem 15 évesen vagy fiatalabban.
Kérdező: mi az hogy nem bírod tovább? Mert hiányod nem lehet, ha szűz vagy akkor fogalmad sincs milyen, így aztán nem értem, miért is ne bírnád? De amúgy sem számít, hogy mi itt mit mondunk, a döntést úgyis te fogod meghozni. Van két lehetőséged:
1. hülye leszek és megdugod azt a ribancot, és akkor még annyira se fogsz találni lányt, mint most, mert a normális lányok nem azokra buknak, akik ribancokat fektetnek meg. Mert hogy az a csaj nem fogja titokban tartani, arra mérget vehetsz.
2. nem dugod meg, vársz még, amíg meg nem találod az igazit, vagy ha nem is őt, akkor egy olyan lányt, akit szeretsz. Amúgy is éretlen kisgyerek vagy még, ha így gondolkodsz. Nőj fel először lelkileg is, aztán meg úgyis megtalál a szerelem, akkor jön mikor nem számítasz rá.
18L
22:26sel maximálisan egyet értek az első számtól az utolsó betűig...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!