Szerintetek feküdjek le az osztálytársammal? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson alkalmam lesz elveszteni a szüzességemet egy lánnyal, akit nem szeretek, de egy alkalomra bírnám.(nem járunk meg semmi. egyébként ő ilyen ribanc féle, magyarul már nem szűz) Úgy érzem megérettem erre a dologra. Nem bírom tovább. Ti mit csinálnátok? Nem vagyok egy csajozós csávó és a csajaimat is megtudnám számolni 2 kezemen. 16f2010. szept. 29. 21:35
1/38 Moszuke válasza:
a szívem szakad meg ilyenkor..
nem bírja szegény:( valaki segítsen neki ne szenvedjen már.....
3/38 anonim válasza:
ha 1 ilyen csajjal szeretnéd elveszteni hajrá.max ha 1 honap mulva lesz csajod és fülig szerelmes leszel legalabb már lesz tapasztalatod.az viszont a tény h nagyobb élmény és emlék ha az igazival lesz az első alkalom.
4/38 anonim válasza:
ne dugd meg, mert lehet hogy elsőre nem fogod sokáig birni, és egy osztálykiránduláson az gáz lenne szerintem. Inkább simán hivd szobára ha belemegy :D
5/38 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, h első alkalommal a bokor mögött olyan nyugodt leszel h felállna egyálltalán, ha ráhúzod a gumit.
6/38 anonim válasza:
Megértél erre? Hát azt kétlem öcsi. Szerintem NE csináld!!
7/38 A kérdező kommentje:
van lehetőség rá, hogy szobára menjünk osztálykiránduláson.:) belehet zárni a szobát meg minden. várom a komikat.
2010. szept. 29. 21:44
8/38 anonim válasza:
És akkor mi lesz később ha lesz egy komoly kapcsolatod? Mit mondasz? Hogy ja igen még osztálykiránduláson vesztettem el. Az lesz aztán a szép kis műsor!
9/38 A kérdező kommentje:
21:44
miért lenne az gáz, hogy osztálykiránduláson? nem nyitnának ránk meg semmi.
2010. szept. 29. 21:47
10/38 anonim válasza:
Szerintem ne egy ribanccal legyen az első...később meg fogod bánni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!