Ugye hogy hülyeség váratni a pasit 1 évig?
Egyik barátnőm azt mondta, hogy ő a jelenlegi pasiját nagyon szereti és 1 évet fog vele várni mire lefekszik vele.
Mi értelme, hogy így kitol szegény pasival, neki is vannak szükségletei. Meg szerintem ez nem így működik, hogy eldönti, hogy már pedig ő 1 évet váratja. A pasik sem hülyék ha nem kapják meg amit akarnak akkor elmennek más nőhöz. Egy 19 éves pasi aki már tudja milyen jó a szex, nem fog rá várni 1 évet, mert úgy van vele, hogy minek vannak kapcsolatban ha le sem fekszenek. Olyan naiv lány a barátnőm, nem? Ő 17 éves.
Nem azt mondom, hogy rögtön feküdjön le vele de 3 hónap után már csak érzi, hogy milyen is a pasi és érdemes-e odaadni magát.
szerintem is butaság konkrétan meghatározni az időpontot. majd ha érzi hogy akarja akk tegye meg, ez lehet 2 hónap lehet 1 év de ne határozza el h na majd pontosan 365 nap múlva... butaság
L/16
A pasinak üzenem hogy ekkora barmot még nem láttam!!!!!
Én a legtöbb barátnőmmel 2 héten belül le feküdtem és szerintem ez így van rendjén.
Most őszintén, mit értek el azzal hogy vártok???????
hogy őszinte legyek mi a párommal majdnem egy évet vártunk.. persze elötte is volt orális szex de normális szex csak kb 10-11 hónap után.. én nem tartom hülyeségnek. a srác és a csaj is bizonyítsa be a hűségét...
L/19
Ez butaság.
Nem azt mondom,hogy feküdjön le vele egy hét után,mert nyílván hülyeség lenne...
De olyan nagy butaság meghatározni,hogy na majd 1 év múlva.És ha 5 hónap múlva már nagyon vágyik rá a lány,szeretné és úgy érzi készen áll rá,akkor vár még 7 hónapot,mert ő azt ondta,hogy csak 1 év után?!
Persze ilyen fiatal korban előny,ha tovább várunk,de konkrétan meghatározni hülyeség...
15/L
Én barátom is 19 volt mikor megismertem egy év után sem feküdtem le vele,nem volt gáz sem semmi én nem vltam még oda érve,hogy megtegyem ő szerelmes volt és megvárt nem számitott neki,és nem érdekelte,hogy más nők milyenek.
Vannak még igazi szerelmek is még mindig ő az egyetlen számomra és ő is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!