Az hülyeség, ha valaki majd a nászéjszakán akarja elveszteni a szüzességét?
sztem egy szempontból jó: előtte nem szexelt senkivel, így nincs összehasonlítása alapja. tehát, ha nem is akkora szám a másik az ágyban, mivel nem volt jobb, ezért talán könnyebben elfogadja az illetőt olyannak, amilyen.
a társa pedig nem szembesül megszokott rutinossággal, hisz párjának az egész dolog új, és ő avathatja be, taníthatja új dolgokra úgy, ahogy neki jólesik.
ha mindketten szűzek, együtt fejlődhetnek, tapasztalhatják meg, mi tetszik a másiknak, így később is unják meg egymást.
én mikor összekerültem az 1. párommal, mindketten szűzek voltunk, és jó volt együtt tanulni, élveztük a dolgot.
azóta több tapasztalt sráccal voltam már, de egyikkel sem volt annyira jó, mint azzal a szűz exemmel. :)
Szerintem nem. Bár mindenki saját magának dönti el,hogy mit csinál az életével. vagy a szüzességével:).
Ha neki így lenne a jó akkor csinálja. Ne érdekeljen más véleménye.
Nem ítélem el, elfogadom, de ő se ítéljen el engem,amiért én más életmódot tartok a magam számára optimálisnak.
Különösebb érdemnek vagy dicsőségnek sem tartom, szerintem egy kapcsolatban felelősségteljes védekezés mellett örömteli szexuális életet élni erkölcsileg nem megvetendőbb, mint az absztinencia. Az absztinencia, választás, egy opció, amit el kell fogadni - de nem erkölcsi felsőbbrendűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!