Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az hülyeség, ha valaki majd a...

Az hülyeség, ha valaki majd a nászéjszakán akarja elveszteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem hülyeség, szíved joga akkor és azzal elveszteni a szüzességed, amikor, és akivel akarod.

De én nem várnék vele addig, és azt is elmondom, hogy miért nem. Ha két ember közt nem működik a szex, hosszú távon elronthetja a kapcsolatot, és annak meg vagy megcsalás, vagy válás lesz a vége. Vagy egy boldogtalan házasság. persze ez sem törvényszerű, csak sokszor ez történik.

Viszont ha visszakérdezhetek, miért akarsz addig várni?

18/L

2011. márc. 20. 19:46
 12/25 A kérdező kommentje:
Én igazából vallásos vagyok, és emiatt. De manapság, már eléggé lenézik ezt a gondolkozásmódot, hogy "tartogatni" kell magunkat a házasságig.
2011. márc. 20. 19:55
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, nyugi :)
2011. márc. 20. 20:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenézik, csak sajnos a mai világ úgy fejlődött, hogy ha a szex nem működik bukik a kapcsolat.. Mi lesz, ha kiderül a férjeddel nem megy a szex? Lehet nagyon hamar ott fog hagyni és nem "szenved tovább". A másik pedig, hogy már az is nehéz lezs, mire találsz olyan férfit, aki elvesz anélkül, hogy elefküdtetek volna egymással..
2011. márc. 20. 20:50
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy? Gondolkoztál már hogy hogy lehet egy párkapcsolatban élni évekig anélkül hogy lefeküdnétek? Mert a házasság felelősségteljes dolog, én úgy fogom fel, ahhoz hogy összeházasodjak valakivel, el is kell tudnom tartani, vagy el kell tudjuk tartani magunkat, mindenesetre függetlenül. Saját lakás, munka, stb. Ez pedig 24-25 éves kor körül van. (Régen 16 éves korukban vették feleségül a lányokat.) És addig elpazarolnád a fiatal éveidet? Utána meg már, folyotn gürizés, jönnek majd hamar a gyerekek, mert gondolom ilyen felfogással minél előbb szeretnél gyerekeket is, és így végülis alig szexeltél... Gondolkozzatok már ésszel. Ez itt a 21. század. A középkorban ha egy nő terhes lett, és nem volt férje, akkor bizony nem tudta eltartani a gyerekét, hiszen miből. Így aztán megvetették az ilyet. Akkor még volt értelme ennek a szokásnak. Na de akkor a nők húzták az ekét is, ha nem volt ló. Az is legyen akkor?
2011. márc. 20. 20:53
 16/25 Neji ***** válasza:

"Az hülyeség, ha valaki majd a nászéjszakán akarja elveszteni a szüzességét?" Te hülyeségnek tartod?Ha igen,akkor az.Ha nem,akkor nem az.

Az hülyeség ha én egész kenyeret szeretnék venni a boltba,nem pedig szeleteltet?

2011. márc. 20. 21:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azt megértem, ha valaki azért teszi ezt, mert a saját értékítélete, erkölcsi értéke, ezt diktálja, magyarul romantikus típus és csak egyetlen férfit szeretne az életébe. Nem akarok vallási vitát kezdeni, de ha valaki ezt a vallás miatt teszi, szerintem annál nagyobb hülyeség nincsen, főleg, hogy ettől sem jobb, sem rosszabb ember nem lesz. Működhet a házasság attól még, hogy nincs szex előtte, ha kölcsönösen megértik a felek egymást, jól működik a kommunikáció akkor minden oké lehet. Viszont, szex nélkül házasodni kb dupla annyi önismeretet és a másik ismeretét feltételezi, hiszen testileg nem ismered a másikat, bizonyos dolgokból kell a következtetést levonni. Bár kis eséllyel de előfordulhat hogy pont kifogod azt, akivel csapnivaló a szex... Szóval a kefélek mindenkivel, és a csak házasság után szexelek között van átmenet...
2011. márc. 20. 21:06
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Igen, és nem is kicsit.

Ha valami miatt nem illetek össze, akkor szenvedtek vagy elváltok?

2011. márc. 20. 22:00
 19/25 anonim válasza:
100%
Az, mert a nászéjszakádon majd örülsz, hogyha bezuhansz az ágyba mert úgy elfáradsz az esküvőn. Reggel hattól talpon leszel egész nap jópofizol, és görcsölsz aztán meg úgy hajnali négykor az első szex, hát ez egy kislányálom:)
2011. márc. 20. 22:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Az a hülye, aki szerint ez hülyeség.
2011. márc. 21. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!