Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az hülyeség, ha valaki majd a...

Az hülyeség, ha valaki majd a nászéjszakán akarja elveszteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20.53 nagyon jókat írt.

Ha csak nem házasodtok össze 18-20 évesen (van lakásotok, pénzetek, stb.?), nem tűnik túl racionálisnak. Nem ítélem el, egyszerűen csak úgy gondolom, a mai életkörülmények között ez elég mazochista gondolat. Tegyük fel, mondjuk 25 évesen házasodtok össze (és még az is korai abból a szempontból, hogy mikor lesz az embereknek saját lakásuk) - tényleg addig vártok?

2011. márc. 21. 11:30
 22/25 anonim válasza:
67%

Nem hülyeség, de az sem hülyeség, ha valaki előtte veszti el.

Kimondottan az erkölcstelen élet ellen vagyok, magam sem élek természetesen azt, 20 éves leszek és szűz vagyok. Volt már barátom, de nem tartottam magamat felkészültnek, őt pedig "méltónak", hogy megtörténjen a dolog.

Úgy gondolom 25-26 éves koromban szeretnék házosodni. Addig még nyilván lesz párkapcsolatom, ezért nem jelentem ki, hogy házasságig semmi szex. Aztán... kitudja. :) De szerintem addig megtörténik. Mindenesetre az már büszkeséggel tölt el, hogy nem adtam oda akkor a szüzességemet, amikor "akarták". :)

L20

2011. márc. 21. 15:22
 23/25 anonim ***** válasza:
17%
marhaság, ha csak nem egy rettenetes nászéjszakát akarsz, és 30 egynéhány évesen még szűz akarsz maradni...D:XD
2011. márc. 21. 17:34
 24/25 anonim ***** válasza:
54%

nem volt kedvem végig olvasni az összes választ, remélem hogy nem irok olyat amit vki már leirt....

sztem nem jó ötlen. szép dolog az tény hogy vannak még olyanok akik megtartják házasságig....

de gondolj bele. összeházasodtok. szeretleztek, erre kiderül hogy a férfi nem elégit ki téged.

és oké hoogy szereted... de a szex igenis fontos egy kapcsolatban. ha a szex nem jo, akkor valószinű a házasság sem fog sokáig tartani. ezt nem azt jelenti hogy fűvel fával le kell feküdni, de nem árt egy kis tapasztalat. tudni milyen, mielött elkötelezed magad...

de ez az én véleményem.

ezt neked kell eldöntened;)

2011. márc. 27. 16:00
 25/25 anonim ***** válasza:

előző vagyok

bocsi a sok helyesírási hibáért. siettem.

42/L

2011. márc. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!