Szerintetek hülyeség elveszteni a szüzességem 1 prostivel (ku**ával)?
Mennyi idős vagy te gyerek?
Ingyen van perszeamíg nem végeztetek,aztán a stricije szarrá ver ha nem tudsz fizetni.
Keress magadnak egy rendes lányt nem vagy te olyan szerencsétlen,hogy nem találsz.
Ez ffiaknál nem számít. Legalábbis nekem nem. Először én is prostihoz mentem, hogy ne legyek gátlásos. Csak ne mond el, ha megkérdezik majd. Mond azt, hogy részegen egy házibuliban vesztetted el. :D
Ingyen? Prosti? Most viccelsz? :DD
rosszlanyok.hu inkabb ez. kultúráltabb csajok vannak itt, meg nincs b*zi..
19/F
én is prostival vesztettem el, csak mondjuk az enyém 30ezres órabéres eszkort ribi volt :)
nincs azzal semmi gond ha nem olyan útszéli, fogatlan, középkorú, retkes cigóval teszed.
szexrandi.hu-n találsz sok olyan lányt aki nem krva csak dugni akar.
am sztem meg nyugodtan mert csak csajoknál van az h bizalom kell hozzá, meg szerelem, meg járjunk félévig mielőtt megcsinálsz stb...
a fiúk nagy részének ez nem kel hozzá csak legyen kivel.
16 vagyok , és jobban belegondolva meg a válaszokat olvasgatva tényleg hülyeség az egész ... :(
Szóval inkább a pénzem másra költöm :) Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!