15 évesen elveszteni a szüzességem?
Ne tedd még! Igazán ráérsz! És a barátod is legyen
türelmes!
a pasidnál nem meglepő, ennyi idős korban csak erről fantáziálnak, szóval őt most hagyd figyelmen kívűl.
nem szeretnélek semmire se buzdítani, de én 14 voltam mikor elveszítettem, és nem szerelemből tettem, csak ki akartam próbálni, már vágytam rá, ennyi. sokan nem értették meg, de ez van.
de én senkitől sem kértem ki a véleményét. már régen rossz, ha meghkérdezed. ezt magadnak kell érezned. én azt tanácsolom, hogy várj még. lehet, hogy holnap már úgy állsz hozzá, hogy na már meg is mered lépni. lehet, hogy csak 3év múlva leszel rá teljesen készen. de csak azért mert a pasid is akarja, ne tedd meg. ennyi idősen minden fiú csak azt akarja.és azért se tedd meg, hogy majd ezzel menőzhess, mert nem menő. sokan nem értik meg, sokan elítélnek miatta. én nem híreszteltem, de más sajnos igen. hidd el, kellemetlen tud lenni.
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!