Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Elvesztenétek a...

Lányok! Elvesztenétek a szüzességeteket egy helyes, sármos, jó modorú ismeretlen olasszal? Egyéjszakás keretein belül, többet nem is látod.

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 17:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Igaz fiú vagyok, de szerintem sokkal jobban járnál, ha olyannal csinálnád először aki jelent neked valamit, még ha előre meg is beszélitek és a kapcsolattartás lehetséges. Én spec fizettem az elsőért, de nagyon kiábrándító volt...pont azt nem kaptam meg amire szükségem lett volna...
2010. szept. 7. 22:16
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ne csodálkozz ha a szex végén a kezedbe nyom egy tízezrest.
2010. szept. 7. 22:42
 13/23 Fülünyúl ***** válasza:
Olyan sokat? :D
2010. szept. 8. 10:07
 14/23 anonim válasza:

Egyszerűen félsz attól, hogy egy normális, magyar pasi vegye el? Ne tarts már ennyire a dologtól bazz. Az olasz pasi meg lehet az életben jó modorú, ha neked esik, vinnyogni fogsz a fájdalomtól:))

Nekem is így volt, 18 voltam. A srác kedves volt, rózsacsokorral várt, étterembe vitt és mikor odakerültünk, egyből nekem esett. Nem is akarok emlékezni rá, szörnyű volt. Rámfeküdt, betette, hörgött rajtam kettőt és kész. Aztán cigi és mosolygás, hogy nekem is jó volt-e. Ja és ő is olasz volt..

Második alkalommal viszont egy normális sráccal voltam, figyelt rám.. mondjuk szerelmes volt belém:) Akkor is véreztem és fájt, mégis sokkal bensőségesebb, "jobb" volt.

Az egész alatt az járt a fejemben, hogy de hülye voltam azzal az elsővel..

2010. szept. 9. 11:04
 15/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok (21L)
2010. szept. 9. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. szept. 9. 21:06
 17/23 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:04"

Köszönöm a véleményedet! Belegondolva, egyáltalán nem arra van szükségem, amit Te is felvázoltál. :) Elgondolkodtatott, nem fogom megtenni... Majd ha tényleg szerelmes leszek, viszont is szeretnek. Ha már eddig "tartogattam"...

2010. szept. 9. 21:25
 18/23 anonim válasza:

Tedd, ha így érzed jónak, helyesnek.

Egy olasz, bika az ágyban, de nagyon tiszteli a nőket, oda fog figyelni rád, és biztos jó partner lesz, de ha bármilyen ellenérzésed van a dologgal kapcsolatban, akkor ne menj bele :)

2010. okt. 18. 22:29
 19/23 anonim ***** válasza:
egy olasz bika az ágyban stb ki az anyád találta ezt ki?... ennyi erővel van magyar is aki figyel a nőre meg bika az ágyban..Ott is vannak alkoholisták perverzek szűzek meg nő semmibe vevők..;)gondolkodj
2010. okt. 19. 13:48
 20/23 anonim válasza:
más az olasz életstílus és mentalitás :) Nyilván vannak egyedi különbségek, de általában azért ez elmondható róluk, míg a magyaroknál nincs akkora nőtisztelet, bezzeg jól és sokat szeretkezünk :D
2010. okt. 19. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!