Szerintetek mi lenne a helyes? /lent/
17 éves pasim már bebizonyította hogy szeret... És most azt akarja, hogy feküdjek le vele... Mert ha nem akkor vége... De én ugy érzem, hogy még nem állok készen rá, mert túl fiatal vagyok... De ha szakítunk, összetörök lelkileg, mert nagyon szeretem őt.
14/L
Nem tudom, mit bizonyított, de nem szeret, egyébként nem fenyegetőzne ilyesmivel
Baromira ki vagy használva
Dobd ki inkább te!
Szar lesz most, de mindent ki lehet bírni
Nekem mindig is az volt a véleményem, hogy egy kapcsolatban a zsarolásnak nincs helye. Az, aki megteszi, és olyan választás elé állítja az állítólag szerelmét, aminek egyik tétje az elhagyás, az alattomos és megvetendő.
De egy kis segítség, talán beszélj a lánnyal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..
Nagyon szeretem őt...és minden jól működött,amíg elő nem jött ezzel a témával... És ha most dobnám, teljesen összetörnék... És ezért nem tudom hogy mit csináljak...
Ráadásul egy suliba járunk és nem tudnék ugy ránézni, hogy már azt gondoljam, hogy "már túlvagyok rajta"....
Ha te nem akarod, próbáld meg lebeszélni erről. Ha olyat akar neked ami neked nem jó, akkor beláthatod h valami teljesen nem ok...nem mondom, hogy szakítsatok, de ehhez két ember kell. Ha te nem mész bele, neki ezt le kell fogadni.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!