Elsőnél úgy helyes ha a pali megkérdezi a lánytól hogy szeretné-e az orál szexet vagy egyből belevetik magukat vagy az orál álltalában elmarad?
100 kérdéses kérdőívet töltetek ki minden újonnan felszedett bigével,bakker.
Te is írj egyet és töltesd ki vele!Akkor megtudod...
utolsó..
ez olyan romantikus:')
dearanyos vagy:D
00:27
Szerencsé a barátnőd :)
Meg én is, mert nálunk is előjön gyakran ez a forgatókönyv :D
A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:27
Basszus... szólj ha meguntad a barátnőd :DD
00:27 -vagyok.
Nem vagyok ráunós típus,bízom benne,hogy örökre velem marad.
Azért nem vagyok ritka állatfaj,a férfiak nagy többsége szeret nyalni..legalábbis ezt olvasom.:D Bizonyos tapasztalatmennyiséggel a hátunk mögött pedig azért szerintem ezek a dolgok gördülékenyebben mennek..A másik dolog,hogy kell hagyni időt,illetve érdemes segíteni minket férfiakat,hogy megtanuljuk hogyan kell nyalni.Nekem elég nehéz volt rájönni,hogy mi a jó a barátnőmnek,bármit kérdezhettem,mindenre az volt a válasz,hogy így is jó,meg úgy is jó érzés..de volt időm kitapasztalni és amióta tudom,hogy mi a jó,azóta jobban is szeretem csinálni.
Párommal többször így szexelünk: csókolózás után hosszan nyalok neki egy orgazmust, majd benyomom,-erre 3 kedvenc pózunk van,- és az én orgazmusomtól neki is lesz még egy.
Aztán van, hogy én neki szájjal végig, és Ő nekem
szájjal végig, teljesen végig. Tökéletes Nő !!
"100 kérdéses kérdőívet töltetek ki minden újonnan felszedett bigével,bakker. "
Ez Szerelem,szex témakör jobb mint a Humor kategória!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!