Lányok! Elvesztenétek a szüzességeteket egy helyes, sármos, jó modorú ismeretlen olasszal? Egyéjszakás keretein belül, többet nem is látod.
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 17:22
3/23 anonim válasza:
Amúgy kitalálom, vagy már vagy 13 éves.
5/23 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, én lány vagyok. :D
Nem cigányról van szó, hanem igazi olasz származású pasiról.
20 vagyok, sokáig tartogattam a szüzességemet, pedig volt komoly kapcsolatom is... Úgy gondoltam, hogy az első legyen különleges, ha nem is feltétlenül szerelmes, mert szerelembe nagyon nehezen esek, eddig csak egyszer sikerült, az is még 14 évesen.
Most adódhatna egy ilyen """"lehetőség""", csupán véleményekre volnék kíváncsi.
2010. szept. 7. 17:28
6/23 Fülünyúl válasza:
A válasz határozott nem.
Amúgy sem bírom az olaszokat.
7/23 anonim válasza:
miért érdekel a mi álláspontunk?ha 10-nél többen írják hogy igen akkor megteszed?vagy mi??
8/23 A kérdező kommentje:
EGyszerűen érdekel.
2010. szept. 7. 17:55
9/23 anonim válasza:
EN jo otletnek tartom,nem ertem miert hurrog le mindenki..!
10/23 anonim válasza:
Szerintem is simán... :D
Jóképű és jó modorú, tehát sztem élvezni fogod a dolgot... ráadásul ismeretlen... ami azt is jelenti, hogy tényleg bármi megeshet... (vmi extrém v akár el is szúrhatod...) úgysem látod többet ;)
Sztem király...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!