Szakítanátok a barátnőtökkel ezért?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta nekem ma, hogy ha nem fekszek le vele elhagy. Egy éve vagyunk együtt, 15 voltam mikor megismerkedtünk, most tizenhat vagyok, és úgy érzem, még nem állok készen ilyesmire. Nem arról van szó, hogy nem kívánom őt, vagy nem bízok benne eléggé, hanem valahogy lelkileg úgy érzem, ez nekem még túl korai.
Ő tizenhét éves, és már nem szűz, de én az vagyok. És amit mondott az valahogy fenyegetésnek is érzem, de nagyon szerettem, nem akarok emiatt én szakítani vele. Fiúk, ti elhagynátok ezért a barátnőtöket? És mit gondoltok, mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
É
2010. aug. 25. 19:33
41/42 A kérdező kommentje:
08:17
Félreértettél. Az egyik válaszoló azt írta, ha nem akarok szexelni a párommal, akkor miért vagyok együtt vele. Erre írtam én azt, ami írtam.
2010. aug. 26. 10:00
42/42 anonim válasza:
De nem értitek hogy még fiatalnak érzi magát hozzá? Hiába fekszenek le, nem lesz jó a csajnak! Beszéld meg vele, hogy te erre még nem vagy felkészülve. Elmondom neked, hogy ki tudja, kivel csalt az elmúlt egy évbe! Nekem is volt ilyen barátom, kiderült, hogy csak falból járt velem, mellette pedig a szomszéd csajt kefélte. Elhitette velem, hogy szeret. 15 voltam, ő 17. Akkor feküdj le vele, amikor te készen állsz rá. Haverom 2 évet várt a barátnőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!