Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az az ok, ami miatt szakítanátok a barátotokkal/barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 21:08
1/7 anonim válasza:
ha lefekszik mással és nincs pofája elmondani, és valahogy rájövök.
2/7 anonim válasza:
Ha kiderülne, hogy félrelép és engem tenne felelőssé érte...
Ha elmondaná, hogy megtette és őszintén bánná, akkor mellette maradnék (az őszinteség mindennél többet ér), de már nem lenne minden a régi.
Sok mindent elnéztem már neki és Ő is nekem...10 év hosszú idő, rengeteg érdekes dolog felszínre tud kerülni az évek alatt...
De a legdurvább a félrelépés, amire Én jövök rá.
31/F
3/7 anonim válasza:
A megcsaláson kívül,ha ellaposodna a kapcsolatunk és ő nem tenne semmit ellene,és én hiába próbálkoznék.
4/7 anonim válasza:
Ti is úgy vagytok vele ha elmondja őszintén akk lehet megbocsátotok (mármint a megcsalást)?
Amúgy én azé ha leszólja a farkam.
5/7 anonim válasza:
Ha lefeküdne mással. Akár őszintén bánja akár nem, ha megteszi akkor már valami nincs rendben...
Vagy ha ellaposodna a kapcsolatunk akkor már nempróbálnám megmenteni, szakítanék.
6/7 anonim válasza:
én már azért is, ha csókolózna mással. egyszerűen nem tudnék benne bízni többet, amúgyis nehezen bízok meg valakiben. ha pedig ezt eljátssza, akkor nem tudnék többet megbocsátani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!