Szakítanátok a barátnőtökkel ezért?
A barátom azt mondta nekem ma, hogy ha nem fekszek le vele elhagy. Egy éve vagyunk együtt, 15 voltam mikor megismerkedtünk, most tizenhat vagyok, és úgy érzem, még nem állok készen ilyesmire. Nem arról van szó, hogy nem kívánom őt, vagy nem bízok benne eléggé, hanem valahogy lelkileg úgy érzem, ez nekem még túl korai.
Ő tizenhét éves, és már nem szűz, de én az vagyok. És amit mondott az valahogy fenyegetésnek is érzem, de nagyon szerettem, nem akarok emiatt én szakítani vele. Fiúk, ti elhagynátok ezért a barátnőtöket? És mit gondoltok, mit csináljak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
É
ma 19:42 elég tajp arazst vagy!
tuti h kis fa.z janko vagy:S szánalmas!
am sztem inkább dobd te ha ilyen, én is igy játram az elsö pasimmal, és elég sz.r volt:s de most már 2 éve vagyok a mostani pasimmal, és örülök h dobtam az elsöt:s szánalmas alakok az ilyenek!!!
Én ezért soha nem szakítanék a barátnőmmel,megérteném azt,hogy ő így gondolja.
Bár ez a kijelentése erősen megkérdőjelezi az irántad érzett szerelmét.
Szerintem ne engedj neki, csak ha Te is szeretnéd.
Meg kell értenie, hogy csak akkor lesz jó a szex Veled, ha Te is akarod. Ha kényszerből teszed, az Neki sem lesz jó.
Amúgy sem hinném, hogy elhagyna ezért, ez csak egy próbálkozás a részéről.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek!
Úgy döntöttem, beszélek vele holnap, hátha ezt csak valami hirtelen felindulásból mondta, vagy történt valami,a miről én nem tudok. Ami azt illeti, nagyon meglepett ezzel a kijelentésével, hisz' még a párkapcsolatunk elején megbeszéltük ezt a dolgot, legalábbis én azt hittem, és eddig nem is volt baj. Persze, egy hónapba legalább egyszer felhozta a dolgot, de mikor nemet mondtam, mindig annyiban hagyta, és elterelte a témát, igaz egyszer kicsit összekaptunk, de utána ő jött bocsánatot kérni.
Amúgy nem akarok várni a házasságig, csak egyszerűen ismerem annyira magam, hogy tudjam, bármennyire is boldoggá akarom tenni a barátom, nekem - jelenleg - itt van a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!