Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szakítanátok a barátnőtökkel...

Szakítanátok a barátnőtökkel ezért?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta nekem ma, hogy ha nem fekszek le vele elhagy. Egy éve vagyunk együtt, 15 voltam mikor megismerkedtünk, most tizenhat vagyok, és úgy érzem, még nem állok készen ilyesmire. Nem arról van szó, hogy nem kívánom őt, vagy nem bízok benne eléggé, hanem valahogy lelkileg úgy érzem, ez nekem még túl korai.

Ő tizenhét éves, és már nem szűz, de én az vagyok. És amit mondott az valahogy fenyegetésnek is érzem, de nagyon szerettem, nem akarok emiatt én szakítani vele. Fiúk, ti elhagynátok ezért a barátnőtöket? És mit gondoltok, mit csináljak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

É

2010. aug. 25. 19:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
89%
hát egy év nagyon hosszú idő. és mint ahogy mondtad ő már nem szűz. és te mikor állsz rá készen rá ? nem várhatod el minden pasidtől hogy várjon ezzel a házasságig. sztem ez hülyeség. nem azt mondom hogy a pasid mellé álok mert ez szemétség de azért ha jobban belegondolunk sztem őt is meglehet érteni.
2010. aug. 25. 19:49
 22/42 anonim ***** válasza:
68%
egy kapcsolatnak nem a szexen kéne alapulnia! biztos jó érzés, de ha nem készült fel, akkor minek erőltetni? ha szeret a partner, megérti és vár. kérdező, inkább dobd ki, de azért ne feküdj le vele, hogy magadnál tartsd, mert rossz élmény lesz.
 23/42 Captain Frájer ***** válasza:
Amikor egy párkapcsolatban a szex hiánya miatt "fenyegetőzik", akkor ott probléma van. Te írtad, hogy te még nem állsz készen. Meg kéne értenie, hogy neked ez lenne az első és szeretnél teljesen készen állni.
 24/42 anonim válasza:

ma 19:42 elég tajp arazst vagy!

tuti h kis fa.z janko vagy:S szánalmas!

am sztem inkább dobd te ha ilyen, én is igy játram az elsö pasimmal, és elég sz.r volt:s de most már 2 éve vagyok a mostani pasimmal, és örülök h dobtam az elsöt:s szánalmas alakok az ilyenek!!!

2010. aug. 25. 19:51
 25/42 anonim válasza:
100%

Én ezért soha nem szakítanék a barátnőmmel,megérteném azt,hogy ő így gondolja.

Bár ez a kijelentése erősen megkérdőjelezi az irántad érzett szerelmét.

2010. aug. 25. 19:52
 26/42 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy szakítanék, hiszen még éretlen. Még hogy ha szerelmes, akkor vár? Ha ha ha... :D legfeljeb ba mesében.
2010. aug. 25. 19:53
 27/42 anonim ***** válasza:
77%
19:53: a te felfogásod utal éretlenségre, tudod, nem attól lesz valaki érett, h baszik összevissza,meg odadobja magát egy zsarolás miatt, épp ellenkezőleg, aki ennek bedől az egy éretlen pcsa aki meg is érdemli, h sírjon utána
2010. aug. 25. 20:00
 28/42 anonim válasza:

Szerintem ne engedj neki, csak ha Te is szeretnéd.

Meg kell értenie, hogy csak akkor lesz jó a szex Veled, ha Te is akarod. Ha kényszerből teszed, az Neki sem lesz jó.

Amúgy sem hinném, hogy elhagyna ezért, ez csak egy próbálkozás a részéről.

2010. aug. 25. 20:18
 29/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek!

Úgy döntöttem, beszélek vele holnap, hátha ezt csak valami hirtelen felindulásból mondta, vagy történt valami,a miről én nem tudok. Ami azt illeti, nagyon meglepett ezzel a kijelentésével, hisz' még a párkapcsolatunk elején megbeszéltük ezt a dolgot, legalábbis én azt hittem, és eddig nem is volt baj. Persze, egy hónapba legalább egyszer felhozta a dolgot, de mikor nemet mondtam, mindig annyiban hagyta, és elterelte a témát, igaz egyszer kicsit összekaptunk, de utána ő jött bocsánatot kérni.

Amúgy nem akarok várni a házasságig, csak egyszerűen ismerem annyira magam, hogy tudjam, bármennyire is boldoggá akarom tenni a barátom, nekem - jelenleg - itt van a határ.

2010. aug. 25. 20:37
 30/42 anonim válasza:
49%
Most őszintén!Ki bírná ki szex nélkül több mint egy évig? Én nő vagyok,de nem tenném ki ennek a páromat,ha 1 évig kibírta melletted szex nélkül biztosan szeret téged csak már szeretne egyet dúvajkodni!Szerintem biztosan félre .. már néhányszor,mert nincs pasi aki ezt végig csinálná.Ha nem akarsz szexelni akkor mit vársz el egy kapcsolattól?Minek jársz valakivel?Gyerekes.Ha nem akarsz lefeküdni senkivel akkor ne kínozd a pasidat,hagyd ott.
2010. aug. 25. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!