Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szakítanátok a barátnőtökkel...

Szakítanátok a barátnőtökkel ezért?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta nekem ma, hogy ha nem fekszek le vele elhagy. Egy éve vagyunk együtt, 15 voltam mikor megismerkedtünk, most tizenhat vagyok, és úgy érzem, még nem állok készen ilyesmire. Nem arról van szó, hogy nem kívánom őt, vagy nem bízok benne eléggé, hanem valahogy lelkileg úgy érzem, ez nekem még túl korai.

Ő tizenhét éves, és már nem szűz, de én az vagyok. És amit mondott az valahogy fenyegetésnek is érzem, de nagyon szerettem, nem akarok emiatt én szakítani vele. Fiúk, ti elhagynátok ezért a barátnőtöket? És mit gondoltok, mit csináljak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

É

2010. aug. 25. 19:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
68%
Én a pasi mellett vagyok. 1 évet várt, biztos szeret és egy párkapcsolat alapja a jó szex. Ha tényleg komoly a kapcsolat akkor szex is van és nem csak járunk mint az oviban.
2010. aug. 25. 20:40
 32/42 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nekem rossz a felfogásom, de én mindig is úgy gondoltam, nem azért vagyok együtt valakivel, hogy legyen valaki, akivel ágyba bújhatok. Nekem ennél sokkal több kell, én olyan lány vagyok, akinek inkább az érzelmek fontosság, és bár ezért sokan nem értenek meg.

Őszintén szólva, nem tudom, mikor érezném úgy, hogy készen állok a szexre, szerintem nincsen olyan, aki ezt meg tudná jósolni.

2010. aug. 25. 20:49
 33/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam: az érzelmek a fontosak.
2010. aug. 25. 20:49
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
könyörgöm, azt is nézzétek már, hogy ezek 16 éves gyerekek, nem felnőtt emberek... egy 25-30 éves pasit én is kivágnék a pcsába így 20 fölött, hogyha azt mondaná, h várjunk a szexxel eddig meg addig, de van különbség a tinikapcsolatok és a felnőtt kapcsolatok között
2010. aug. 25. 21:31
 35/42 anonim ***** válasza:

Én elhagynám!

F/17

2010. aug. 25. 22:17
 36/42 anonim ***** válasza:
63%

16 évesen már nem gyerek és a lányok korábban érnek.

Simán élhet már szexuális életet. Csak a naiv lányok gondolják úgy, hogy fenntarthatnak úgy egy kapcsolatot, hogy nincs benne szex csak kis ölelés meg csók. Ez kevés egy 17 éves fiúnak. Nekem még 2 hónap is sok szex nélkül de kibírom ha muszáj, de 1 év maga lenne a halál.

2010. aug. 25. 22:31
 37/42 Berlin válasza:
49%

Én is a srácra szavazok! 1 évet várt, mit kéne még tennie? Egy párkapcsolatot a testiség teljesít ki. Aki azt mondja, hogy csak azért van veled, hogy megfektessen az hülye, ha így lenne két hét múlva elhagyott volna!

Szerintem inkább neki add oda magad elsőre, minthogy vége lesz aztán 17 évesen a dizsi mögött a padon részegen valami noname vegy el.

2010. aug. 25. 23:07
 38/42 anonim ***** válasza:
Volt egy 16 éves ismerősöm aki 1 évet váratta a hűséges pasiját. Nem feküdtek le 1 évig utána meg a csaj az egyik bulin sokat ivott és valami csávóval lefeküdt akit nem is ismert.
2010. aug. 26. 08:11
 39/42 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy nekem rossz a felfogásom, de én mindig is úgy gondoltam, nem azért vagyok együtt valakivel, hogy legyen valaki, akivel ágyba bújhatok."

- Szóval ha, ne adj' Isten, a barátod vágyik arra, hogy lefeküdjön veled, akkor ezek után szerinted csak arról szól a kapcsolat, hogy legyen kivel ágyba bújnod akkor is, ha egyébként egy éve már együtt vagytok? Ha így gondolod, akkor valóban éretlen vagy még.

2010. aug. 26. 08:17
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

"19:53: a te felfogásod utal éretlenségre, tudod, nem attól lesz valaki érett, h baszik összevissza,meg odadobja magát egy zsarolás miatt"

- Lehet, hogy én éretlen vagyok, de Te szimplán szöveget sem tudsz értelmezni, ami eléggé szomorú.

2010. aug. 26. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!