Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szakítanátok a barátnötökkel? (bövebben lent)
Szval az van h már nembeszéltünk pár napja.Ma meg azt monta h nemszerelmes belém és nemt tudja mit akar.És hogy hétvégéig eldönti.. már 1 honapja járunk.. szerinetetk mit fog csinálni??
L/16
(bocsi ha kicsit érthetelen meg hülye vagyok h itt kérdezem de kiváncsi vagyok a válaszokra/csak normálisra/ köszönöm)
háát jaah...:/ végülis igazad van :S
köszke a választ..
Igen, ez elég furcsa, én inkább azt gyanítom esetleg egy másik lányon gondolkodik.
Ha nem is így van, az, hogy nem beszéltek napokig, meg azt mondja nem szerelmes beléd, és ezen gondolkozni a kell.. na mindez nem a szerelem jele a részéről!
Ha együtt is vagytok egy hónapja (nem olyan sok idő az) a részéről tutira nem alakult ki a szerelem, nem zúgott beléd, és még épp időben szól. Jól teszi a fiú, hogy még most szól, nem pedig tartogat magának akár évekig, csak a biztos szex miatt.
Szóval szerintem jó lesz, ha most szakítotok, mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!