Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, vagy kiszeretnétek belőle, hogyha az eddig egyáltalán nem jelentkező, vagy csak enyhe bőrbetegsége hirtelen nagyon súlyosba vált át?
Elárulok neked valamit.
Mi 3 éve vagyunk együtt, ebből több, mint másfelet a pikkelysömörömmel együtt éltünk le. A testem, több, mint 50%-a vörös foltos volt, és tele volt elhalt bőrrel (összegyűlik az elhalt bőr rövid idő alatt és nem tud lehullani).
Így néz ki:
Ha igazán szeret nem hagy ott. Engem se dobott ki barátom, pedig iszonyú ronda voltam. :/
Sok sikert és jobbulást!!! :)
nekem is van fém és egyéb allergiám,elég csunya dolgok szoktak kijönni,főleg ilyenkor melegben...párom nem foglalkozik vele azon kivül,hogy szorgalmasan kenegeti krémekkel
rajta is szokott kijönni ilyen sömörhöz hasonló,orvoshoz én mentem el vele,de csak azért h ne viszkedjen,az hogy csunya,olymind1,nem ezért szeretem,pedig mikor megismertem,semmi ilyen ne volt rajta,és most sem számit semmit,legalább még1 okkal több,hogy levetköztessük egymást,olyan cimszoval,hogy be kell kenni:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!