Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátotokkal/barátnőtökkel azért, mert megbukott?
Nem,emiatt soha nem szakítanék.
Inkább korrepetálnám :-)
Én igen, mert ezáltal azt sugallja, hogy egész évben nem volt képes legalább egy kicsit is erőlködni a tanulás miatt. Én biztos szégyellném. Nem kell éltanulónak lennie, de legalább a minimális követelményt teljesítse már. Nem feltétlenül buta, csak lusta és nem érdeklik a következmények. A kapcsolatban is ilyen lehet..ha a megbukás sem érdekli, akkor valószínűleg az élet semmilyen területén nem képes tenni azért, hogy jobb legyen.
15/L
16:01 nem értek 1et veled :P
Én is megbuktam, 10-be mennék. (és megyek is, csak UV :S )
De a kapcsolatomra ez nincs semmilyen kihatással, nincs párhuzom a kettő között.
Én se szakítanék, főleg ennyi idősen biztos nem emiatt.
Bár már idősebb vagyok és lehet, hogy zavarna,de csak a jövője miatt,mert ugyebár elég nehéz mostanában elhelyezkedni.És egy biztos háttérrel könnyebb boldogulni.Persze kérdés az is, hogy miért buktál meg?!
Mert ha lusta voltál, akkor ez a későbbiekben gondot jelenthet,mert lehet azt fogja hinni, hogy egész életedben ilyen leszel!
Hát az első az, hogy össze se jönnék olyannal, aki megbukna..
De ha összejönnék nem szakítanék ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!