Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szakítanátok a barátnőtökkel...

Szakítanátok a barátnőtökkel ezért?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta nekem ma, hogy ha nem fekszek le vele elhagy. Egy éve vagyunk együtt, 15 voltam mikor megismerkedtünk, most tizenhat vagyok, és úgy érzem, még nem állok készen ilyesmire. Nem arról van szó, hogy nem kívánom őt, vagy nem bízok benne eléggé, hanem valahogy lelkileg úgy érzem, ez nekem még túl korai.

Ő tizenhét éves, és már nem szűz, de én az vagyok. És amit mondott az valahogy fenyegetésnek is érzem, de nagyon szerettem, nem akarok emiatt én szakítani vele. Fiúk, ti elhagynátok ezért a barátnőtöket? És mit gondoltok, mit csináljak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

É

2010. aug. 25. 19:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
90%
mondjuk azért az ilyen fas*fejekkel elbeszélgetnék egy 10percet... :|
2010. aug. 25. 19:38
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
ha csak azért lennék a barátnőmmel, hogy megdugjam, és nem engedné meg, akkor igen
2010. aug. 25. 19:38
 13/42 anonim válasza:
100%
ha szeretne megértené amit kérsz tőle 17/L
2010. aug. 25. 19:40
 14/42 Captain Frájer ***** válasza:
100%
Figy, mi srácok mindig ki tudjuk magunkat magyarázni, ha dugni akarunk, de a csajnak nem akaródzik. Ha valóban szeret, akkor tűrné tovább a várakozást. Ez ami köztetek van, nagy eséllyel nem szerelem. Hogy miért várt egy évet? Talán mert kiskorúnak tartott és félt a következményektől? Vagy csak most alakult ki benne, h jó lenne már nemcsak markonb@szni magam.
2010. aug. 25. 19:40
 15/42 anonim ***** válasza:
Ha csak dugni akarna, akkor megcsalna es meg sem tudnad. Szerintem mar nem tud hogy ravenni teged es azert mond ilyeneket.
2010. aug. 25. 19:41
 16/42 anonim válasza:
42%
Szerintem ez természetes.Egy párkapcsolat a nemi élettől lesz jobb.MI a f'szra várjon még 5 évet?Addig éljen valaki mig fiatal?azt akarod,hogy más nökkel feküdjön le,hogy megcsaljon?Magadra vess.
2010. aug. 25. 19:42
 17/42 anonim ***** válasza:
70%
Egy nem szűz sráctól, aki már egy éve vár, mit vársz? Te még hiszel a mesékben?
2010. aug. 25. 19:43
 18/42 anonim ***** válasza:
68%
Szakíts vele!! és te előbb!!
2010. aug. 25. 19:44
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Én - ha lenne barátnőm - megérteném, hogy nem szeretne, én sem szeretnék olyat csinálni, amit ő nem. Amúgy ha szeret téged, akkor te vagy számára a legszebb, legaranyosabb lány a világon :)

17/F

2010. aug. 25. 19:45
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott! ha nem tud várni nem érdemel meg!
2010. aug. 25. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!