Lefeküdjek a barátommal? Azt mondja, elhagy, mert nem értem meg, hogy neki erre szüksége van.
Sziasztok.
15 éves vagyok, még szűz, a pasim 21, ő már nem az. Már 7 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, de pár hete azt modogatja, hogy jó lenne, ha már lefeküdnénk egymással. Én viszont még várni szeretnék. De tegnap azt mondta, hogy ő férfi, és ugye szexelni akar, nekem pedig meg kellene értenem. :S Mit tegyek? Nem akarom, hogy elhagyjon... :(
Nem értem miért mondja mindenki, hogy hagyd ott.
Ő már tapasztalt és ha lefekszel vele akkor biztos lehetsz benne, hogy rendesen megkefél.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:31
Privát e-mail a válasz írójának
Csak 15 éves, ha jól emlékszem. És ne azért kezdje el, mert a pasija igy akarja, hanem azért, mert ő is mindennél jobban akarja. Ha a pasas dugni akar, keressen egy olyan lányt, aki már nem szűz.
"Le a kalappal. És nem gúnyosan. Ritka, hogy egy pasi igy gondolkozzon."
Így gondolkozik ezért nem volt még soha nővel.
Mit számít, hogy mi játszódik le benne?
Ő csak egy lyuk amit be kell tömni.
Ha emiatt elhagy akk nem is szeret igazán!!! higgy nekem.. mert ha tényleg szívből szeretne akk kivárja az alkalmat!!
Hadd menjen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!