Szűz vagyok, és van egy komolyabb kapcsolatom . Ha eljön az ideje hogy lefeküdjek a barátommal . Mit hogyan csináljak? 15 L
ha itt teszel fel ilyen kérdést akkor még nem vagy felkészülve
várj még vele.
Mi az a komoly kapcsolat? mennyi ideje vagytok együtt? igazából a mai lányok túlnyomó többsége 13-14 évesen veszíti el a szüzességét, csak mert ciki hogy szűz, vagy túl sok ivott és discoból kivitték egy közeli parkba,( de ennyi idősen azt sem értem hogy mit keresnek discoba) ha igazán szerelmesek vagytok, és úgy érzed hogy a barátod is kitart melletted sok csajos hülyeséged mellett, akkor mindenképpen használjatok gumit, és a végén ellenőrízéttek le, hogy nem -e szakadt ki.
Jó mulatást.
Én 14 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem.
Erre nem készülni kell. Amikor már utána kell nézni hogy mit hogyan, akkor már bőven benne lesztek. Most még az érzelmi része a fontos. Felkészítelek, hogy én azt hittem örökké tart majd a kapcsolat. Hát ilyen időskorba mint te meg én, erre 5% esély van. Gondold meg! Rendes srác legyen és jó helyen. Hogy szívesen vissza emlékezz rá ha nem maradtok együtt. Én szívesen emlékszem vissza a srácra!
18. szülinapom előtt 1hónappal vesztettem el és 1álltalán nem éreztem cikinek h eddig vártam...így alakult és kész! és azóta is 1ütt vagyunk :P
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!