Szerintetek lefeküdjek a barátommal? (lent)
Szia!
Te vagy az egymilliomodik aki kiírta ezt a kérdést,így NYERTÉL egy tanácsot :
Csinálj amit akarsz.
szerintem nincs mitol félned!
ha biztos vagy magadban akkor nyuguttan
aki tudott normálisan válaszolni azoknak köszönöm akik viszont nem azoknak csak azt mondanám h válaszokat vártam és nem pedig zavart tudatú,unatkozó emberek hozzászólásait
köszike<3
Tényleg vannak itt zavart tudatúak akik unatkoznak (lehet én is) de ezt nem neked kell eldöntened,tudnod?Milyen válaszra számítottál?Valami ömlengős lelkizésre aminek a végén azt írja valaki hogy :
1 : TEDD
2 : NE TEDD
És ezzel valaki akit nem ismersz és sose fogsz eldöntötte a te és barátod további sorsát és az életed(életetek) alakulását?Vedd be a bogyót és ébredj fel ez a MATRIX...A te életed te döntesz.
* Javítok :
Tényleg vannak itt zavart tudatúak akik unatkoznak (lehet én is) de ezt neked kell eldöntened,tudnod.Milyen válaszra számítottál?Valami ömlengős lelkizésre aminek a végén azt írja valaki hogy :
Szereted?
Kívánod?
Kész vagy rá, hogy elveszítsd a szüzességed?
Ha ezekre mind igennel válaszolsz akkor tedd meg.
+ Ha nem vagy teljesen felkészülve lehet, hogy utána kicsit úgy fogod érezni, hogy valami nagy dolgot vesztettél el amit egy részed volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!