Lányok ti evvel hogy voltatok? Segítség kéne.
Figyelt kérdés
Még nem voltam úgy senkivel és már leszeretnénk feküdni a barátommal!De attól félek, hogy fájni fog és hogy teherbe ezek...:S Gumit használnák, meg tudom, hogy az véd de mi van ha épp akkora szerencsétlen vagyok hogy kilyukad vagy hasonló dolgok? vagy csak be vagyok parázva az elsőtől...2010. júl. 20. 00:51
22/27 anonim válasza:
nekem bejött a pharmatex, annyi a titka,h azt a bűvös 10percet,míg elolvad a kúp, ki kell várni(!!),utána lehet a szex nyugodtan gumi nélkül, el is élvezhet beléd, de aztán 4órán át ne fürödj le! Csak zsepivel töröld meg ami kifolyik(és tampont se rakj fel,h az szívja fel ami kifolyna, mert az felszívná a gyógyszert is:) )
szval én fél éven át használtam, napi többet is lehet belőle(mmint egymás utáni szexekhez), azért ír 80%biztonságot, mert vannak süti emberek,akik nem várják ki a 10percet,v épp lefürdenek 4óra eltelte előtt,így nem írhatják rá,h 99,9%biztos..
23/27 anonim válasza:
Ne parazz, ha teljesen elengeded magad, akkor nem fog fajni, amugy meg biztos, hogy a parod is nagyon fog vigyazni, hogy nem okozzon neked fajdalmat!Ha vedekeztek, kicsi az eselye, hogy teherbe ess, de megis kiszakadna az ovszer, beveszel egy 72 oras tablettat!Kivanom, hogy egy szep elmenyben legyen reszed:)
24/27 anonim válasza:
Ne aggódj,minden rendben lesz:)Azért az előttem szólók olyan könnyedén dobálóznak a 72órás tablettával,de én senkinek nem kívánom ezt,egy nagy lórúgás a szervezetnek.Tény,hogy a gumi kiszakadhat,de ha jófélét veszel,akkor azért erre nincs olyan nagy esély..
25/27 anonim válasza:
Szerintem nem nagyobb lorugas mint egy nem kivant terhesseg...
26/27 anonim válasza:
Nem mondtam,hogy ha bármi gond akad ne vegye be..én se vagyok hülye és nyilván az előbbit tapasztalatból írtam,nekem is volt már rá szükségem.De elkerülhető,mert jó gumival nem túl nagy a szakadás esélye..az a különbség,hogy ti mondjátok,hogy ha bármi gond van vegye be..persze így van.Én inkább azt írom,hogy jó minőségűt vegyen,nézze meg a barátja mikor felhúzta és nem lesz gond!
27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget...(:
Sokat segítettetek nekem ebben a dologban...(:
2010. júl. 24. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!