Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Voltatok már rühesek? Bővebben...

Voltatok már rühesek? Bővebben lent= ( segitség

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja lekezeltük magunkat mert elkaptuk ezt az atkafertőzést és még mindig viszketek és van pár kiütésszerü izé rajtam.Ti voltAtok már rühesek és utánna rajtatok nem jöttek ki kiütések mennyi idő volt még meggyógyultatok?(de am már atkajáratok nincsennek sehol rajtam)anyukám ápolónő és ő azt mondja ez már nem rüh és ezért nem akar megint börgyógyászhoz vinni!=( szerintetek igaza van ?
2010. jún. 13. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem, egyedül is elmehetsz a dokihoz
2010. jún. 13. 17:55
 2/7 anonim válasza:
nekem az ágyamtól volt... kidobtuk vettünk egy újat és azóta semmi. szerintem ha neked is régi az ágyad te is szabadulj meg tőle mivel rengeteg atka él az ilyen 20-30 éves ágyakban.
2010. jún. 13. 22:33
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem még egy éve sincsen meg az ágyam és ki is takaritottuk!egyedül pedig nem tudok elmenni mert messze lakok és a helyi orvos meg... (zizi)De köszönöm a válaszokat!és még azt szeretném kiemelni hogy a rühesség lekezelése után is jöttek rajtatok ki kiütések (ugy hogy már nem voltatok fertőzöttek)köszönöm előre is
2010. jún. 14. 07:16
 4/7 anonim válasza:
Még az is elképzelhető, hogy a kenőcstől viszketsz, amit kaptál. Mert ha jól sejtem, kaptál valami jó kis kőolajos, szteroidos, propilénes kencét...
2010. jún. 15. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Elképzelhető de hát 3 hónapja =/

nem toom de am sztem csak ilyen mellékhatás mert olvastam hogy sok nagyon sok idő még nem fogok viszketni meg nem lesznek rajtam kiütések. De jó hír anya azt mondta ha továbbra sem mullik el akkor elvisz b.győgyhoz. de sztem ez már 100 hogy nem az mert nem viszketek annyira meg tudjátok azok a járatok egyáltakán nincsennek rajtam és a tesómon sincs már kiütés lehet hogy ez alergia vagy hangya,bolha csípés?Nem tom de köszönöm a válaszokat! de irhatok még!

2010. jún. 15. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ekcémás vagyok, tudom milyen, ha viszket. Menj el a doktornénihez, kaphatsz rá gyógyszert. Az lenyugtat. Attól nem viszket és vegyél a gyógyszertárban fürdető krémet! Sok sikert, jobbulást
2010. jún. 15. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm megpróbálom de szerintetek elképzelhető hogy már nincsennek bennem atkák hanem valami más?köszönöm előre is !
2010. jún. 16. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!