Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tapasztalt fiúk, vagy lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt fiúk, vagy lányok akik voltatok már szerelmesek segitség:D (? )

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyonvolt barátnőm mert nem nagyon érdekelt inkáb csak "haverok" voltak akikel jokat hülyéskedtem de most ugy néz ki hogy össze jövök egy télleg rendes lánnyal aki tetszik is nekem.Azt szeretném kérdezni a tapasztaltoktól hogy mégis hol találkozgassak majd vele?:D Illetve mire vágyik;mit vár el tölem egy 14éves lány mert télleg szeretem és ő is engem és jo lenne nem elvesziteni. köszi elöre is a válaszokat
2010. okt. 5. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Előszöris: te hány éves vagy?
2010. okt. 5. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
rakd meg mint a muraközit
2010. okt. 5. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Őőő?

Szóhoz sem tudok jutni, 14 éves, én abszolút nem értem ezt a túl korán érést.

Amúgy lány, vigyél neki virágot, meg vidd oylan helyre amit szeret. pl. mozi ilyenek,de mondjuk a szexxel várhatnátok,ha csak most fogtok összejönni.

2010. okt. 5. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:

14éves? hát sétálgassatok, meg menjetek olyan helyekre ahol ketten lehettek.

hogy mit vár el? hát ez elég egyéni..

2010. okt. 5. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Előre sajnálom azt a lányt, aki egy ilyen hülyével fog jráni, mint Te, aki még a "tényleg" szót sem tudja leírni.
2010. okt. 5. 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:
bocsi azthitem le irtam xD 15 leszek , Köszi az értelmes válaszokat (a nem értelmeseket is, legalább nevetem egy jot ) télleg télleg :D:D:D
2010. okt. 5. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
utolsó te ilyen nyelvtan óra geek gyökér lehetsz... Tesó ne parázz csak add magadat. Elvégre, ha szeret akkor téged szeret. Ne hallgass ezekre a barmokra
2010. okt. 5. 20:53
 8/13 A kérdező kommentje:
aa ere a kommentre vártam fel is hivom X)köszi Tesó:D
2010. okt. 5. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:

A "télleg" szót úgy írják helyesen hogy "tényleg"!!!

Amúgy meg minek teszel ":D" ilyen jelet a kérdésed után? Mi a rák olyan vicces neked ebben az egy mondatban? Vagy tán csak szimplán kettyós vagy?

A csjat vidd moziba parkba szobádba, az ő szobájába, usziba sétáló utcába, könyvtárba, vásárolni, futni, edzőterembe, kólázni, stb!

Ha görcsölsz, akkor elcseszed! Ő is fiatal, ő se vágyik nagyon másra mint te!

2010. okt. 5. 23:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Mellesleg "xD" ez tudod te hogy mit jelent? Sok suttyó csak úgy reflexből nyomja anélkül hogy bármi értelme lenne a használatának.

Vagy? te talán? normálisnak ?? tartanád ha egy? másik jelet, pl a kérdő? jelet pakolgatnám? összevissza, mindenféle? értelmetlen helyre a mondataimban? Legyél már egy kicsit igényes a megnyilvánulásaidban!

2010. okt. 5. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!