Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti evvel hogy voltatok?...

Lányok ti evvel hogy voltatok? Segítség kéne.

Figyelt kérdés
Még nem voltam úgy senkivel és már leszeretnénk feküdni a barátommal!De attól félek, hogy fájni fog és hogy teherbe ezek...:S Gumit használnák, meg tudom, hogy az véd de mi van ha épp akkora szerencsétlen vagyok hogy kilyukad vagy hasonló dolgok? vagy csak be vagyok parázva az elsőtől...
2010. júl. 20. 00:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy miután "kész" vagytok, megnézitek, hogy kilyukadt-e, ha igen, akkor 72 órás tabi, ha nem, akkor következő menet ;)
2010. júl. 20. 00:52
 2/27 A kérdező kommentje:
Köszí szépen...;)
2010. júl. 20. 00:55
 3/27 anonim ***** válasza:
gumi + pharmatex + naptármódszer.. ennyit tok mondani. nekunk az 1. alkalommal kiszakadt, szal..
2010. júl. 20. 00:57
 4/27 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2010. júl. 20. 01:01
 5/27 anonim ***** válasza:

ha nagyon félsz, akkor használjatok durex extrasafe-t, az szerintem biztonságosabb, mert kisebb az esélye hogy kiszakad.

de ha mégis, akkor 72 órás tabi.

amúgy elsőre olyan mintha egy darázs csípne meg, de ztán olyan jó lesz hogy elillan minden, és csak a gyönyört fogod érezni.

hajrá, és ne izgulj.

majd mond el milyen volt :)

20/L

2010. júl. 20. 01:04
 6/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Most sokat segitettél ám nekem...(: hálás vagyok érte :) oksí majd elmesélem...:D
2010. júl. 20. 01:08
 7/27 anonim ***** válasza:
okés :D
2010. júl. 20. 01:15
 8/27 Szindus ***** válasza:

Egyik válaszadó pharmatex terméket ajánlott. egyik kedves ismerősöm ezzel védekezett. van egy 1 hónapos kisfia :)

Amúgy meg szerintem menny el nőgyógyászhoz és írass fel fogamzásgátlót..ha ennyire félsz.

2010. júl. 20. 04:20
 9/27 anonim ***** válasza:
utolsó, én azt ugy értettem, h gumi + pharmatex + naptármódszer, ne mondd már, h igy lehetséges a terhesség.. :))
2010. júl. 20. 04:46
 10/27 anonim válasza:
ha olyan mint a darazscsipes akkor a te baratodnak eleg kicsi lehetett a fullankja, mar meg ne haragudj. Nekem iszonyatosan fajt, es komolyan kuzdottem, hogy ne bogjem el magam a baratom elott, de aztan amikor el kezdett mozogni akkor jobb lett. A lenyeg: attol hogy faj, ne akard hogy alljon meg, hanem inkabb kezdjen el mozogni. A fajdalomtol eltekintve nekem kurv@ra jo volt :) hasonlokat kivanok, meg egy nyelvtantanart mert nem evvel, hanem ezzel.
2010. júl. 20. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!