Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti evvel hogy voltatok?...

Lányok ti evvel hogy voltatok? Segítség kéne.

Figyelt kérdés
Még nem voltam úgy senkivel és már leszeretnénk feküdni a barátommal!De attól félek, hogy fájni fog és hogy teherbe ezek...:S Gumit használnák, meg tudom, hogy az véd de mi van ha épp akkora szerencsétlen vagyok hogy kilyukad vagy hasonló dolgok? vagy csak be vagyok parázva az elsőtől...
2010. júl. 20. 00:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ha görcsölsz amiatt, hogy fájni fog és terhes leszel, akkor nem fogsz kellően nedvesedni és akkor aztán tényleg fájni fog. Nem kell idegeskedni, lazulj el és akkor jó lesz. Azt nem árt figyelembe venni, hogy sokan paráznak, hogy fájni fog, meg hogy vérzik... Nem mindenki vérzik, én sem véreztem, valószínűleg nekem a sportolástól szakadt ki a szűzhártyám már korábban. Nem is fájt annyira, egy kicsit kellemetlen volt, de ha a pasi óvatos és figyel rád, akkor nem lesz gond. Amúgy vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem fáj az első se, de nem tudhatod, hogy te ilyen vagy-e, amíg ki nem próbálod.

Ha rendes márkájú óvszert használtok, ami rendesen fel van húzva, nem kerül alá levegő és nem viselkedtek vadállatként, akkor nem szakadhat ki. Ha túl nagy, hegyes körmeid vannak, akkor meg inkább a pasi húzza fel, mert körömmel is felsértheted. Ha nagyon parázol, akkor Durex Extra Safe, az vastagabb, nehezebben szakad, csak abban meg a srác nem hinném, hogy sok mindent érez.

Amennyiben megfelelően védekezel, nem kell a terhesség miatt izgulni, van jó pár olyan lány ismerősöm, akik védekeznek ugyan, de folyton félnek, hogy teherbe esnek, aztán meg jönnek hozzám siránkozni, mert van, hogy fáj nekik mert nem tudnak ellazulni és nem nedvesednek. Ne félj! Én 2 hónapja élek nemi életet a barátommal, rendesen védekezünk, eddig egyszer sem gondoltam arra, hogy teherbe esek, minek parázzak miatta, ha igazából nincs esély rá?

2010. júl. 20. 10:56
 12/27 anonim ***** válasza:
jó, nekem olyan volt mint egy darázscsípés, szóval nekem nem fájt annyira... lehet hogy neked fájt, és van olyan akinek iszonyatosan fáj, de van olyan is akinek nem. pl.:én, de nem volt kicsi...
2010. júl. 20. 12:13
 13/27 anonim ***** válasza:
na, nekem meg nem csak h darázscsipés nem volt, hanem egyáltalán nem fájt.. pedig nem kicsi a barátom szerszáma, na jó, nem is vmi nagy, inkabb az a pont jó. :))
2010. júl. 20. 12:19
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat! Sokat segitettetek ! (:

Megpróbálok nem parázni ennyire...:D

2010. júl. 20. 13:20
 15/27 anonim ***** válasza:
ha mégjobban stresszel csak rosszabb lesz...ha nyugodt és ellazuét vagy akkor kevésbé vagy akár egyáltalán nem fog fájni...a fő hogy nyugodt legyél és kérd meg a párod hogy óvatosan csinálja..érdemes csak picikét behelyezni és megállni, majd megint egy picikét és megállni..a gumi az véd, elszakadni csak akkor szakad el ha rosszul van felhelyezve, vagy ha nagyon dúrván csináljátok, amit kötve hiszek h úgy fogtok :D ha nagyon félős vagy talán érdemes venned egy pharmatex hüvelykúpot vagy patentex hüvelykúpot, ami véd a spermák ellen...azt felhelyezed a szeretkezés előtt 10 percig még várni kell hogy szétfollyon, majd mehet a dolog...ha el is szakadna így tutira lesz valami ami megvéd. amúgy meg csak akkor kell igazán parázni ha akkor szakad el amikor elment, ha még nem ment el és akkor szakad el akor nem kell félni, tény hogy lehetnek spermák az előváladékban, de ha figyeltél felvilágosító órán akkor elmondják hogy ahhoz hogy valaki teherbe essen sok kicsi spermára van szükség, mivel ezek útközben elhalnak
2010. júl. 20. 16:09
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segitségedet! (:
2010. júl. 20. 21:51
 17/27 anonim ***** válasza:

grammatika fail.

lazulj el és 72 órás tabi mindenképpen. :)

2010. júl. 22. 18:40
 18/27 anonim ***** válasza:

Amikor mi először próbálkoztunk párommal még anno 5 és fél évvel ezelőtt, elsőre nem jött össze, mert nagyon fájt, mert nem voltam még elég tág, és mondtam neki, hogy hagyjuk abba, és majd máskor csináljuk, mert fájt. Így is lett, ezek után abbahagytuk, és többször csináltuk ezt, hogy elkezdtük és abbahagytuk, egészen fél évig ment így, és így a sokadik próbálkozás után már összejött végre, ez 5 évvel ezelőtt volt, és akkor 5 évvel ezelőtt már egyáltalán nem fájt, azóta se fáj, és ezt köszönhetem a páromnak, mert nagyon óvatos volt velem, és ha fájt, akkor mindig abbahagytuk. Tulajdonképpen mire letelt a fél év, én azt mondom az első alkalomnak, mert akkor szakadt át ténylegesen a szűzhártyám, és 2 csepp vér jött ki, ezt onnan tudom, mert láttam a lepedőn 2 csepp vérfoltot. No meg azt is hozzáteszem, h megittam egy pohár pezsgőt, ami ugyebár segít a feloldódásban és a fájdalmat se érezni tőle, no meg a lakásban is csak mi ketten voltunk, úgyhogy meghitt volt minden, ami szintén nagyon fontos! ;)

Szóval a fájdalomtól ne félj, hanem szólj párodnak ha van valami, és akkor majd legközelebb folytatjátok, te meg legfeljebb megadod neki kézzel vagy szájjal!

24/N

2010. júl. 22. 18:46
 19/27 anonim válasza:
Nyelvtantanár inkább neked kellene te bunkó...ha nem tudtad volna mindkettő helyes...
2010. júl. 22. 19:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Durex Extra Safe.. )
2010. júl. 22. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!