Lányok ti evvel hogy voltatok? Segítség kéne.
Ha görcsölsz amiatt, hogy fájni fog és terhes leszel, akkor nem fogsz kellően nedvesedni és akkor aztán tényleg fájni fog. Nem kell idegeskedni, lazulj el és akkor jó lesz. Azt nem árt figyelembe venni, hogy sokan paráznak, hogy fájni fog, meg hogy vérzik... Nem mindenki vérzik, én sem véreztem, valószínűleg nekem a sportolástól szakadt ki a szűzhártyám már korábban. Nem is fájt annyira, egy kicsit kellemetlen volt, de ha a pasi óvatos és figyel rád, akkor nem lesz gond. Amúgy vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem fáj az első se, de nem tudhatod, hogy te ilyen vagy-e, amíg ki nem próbálod.
Ha rendes márkájú óvszert használtok, ami rendesen fel van húzva, nem kerül alá levegő és nem viselkedtek vadállatként, akkor nem szakadhat ki. Ha túl nagy, hegyes körmeid vannak, akkor meg inkább a pasi húzza fel, mert körömmel is felsértheted. Ha nagyon parázol, akkor Durex Extra Safe, az vastagabb, nehezebben szakad, csak abban meg a srác nem hinném, hogy sok mindent érez.
Amennyiben megfelelően védekezel, nem kell a terhesség miatt izgulni, van jó pár olyan lány ismerősöm, akik védekeznek ugyan, de folyton félnek, hogy teherbe esnek, aztán meg jönnek hozzám siránkozni, mert van, hogy fáj nekik mert nem tudnak ellazulni és nem nedvesednek. Ne félj! Én 2 hónapja élek nemi életet a barátommal, rendesen védekezünk, eddig egyszer sem gondoltam arra, hogy teherbe esek, minek parázzak miatta, ha igazából nincs esély rá?
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Sokat segitettetek ! (:
Megpróbálok nem parázni ennyire...:D
grammatika fail.
lazulj el és 72 órás tabi mindenképpen. :)
Amikor mi először próbálkoztunk párommal még anno 5 és fél évvel ezelőtt, elsőre nem jött össze, mert nagyon fájt, mert nem voltam még elég tág, és mondtam neki, hogy hagyjuk abba, és majd máskor csináljuk, mert fájt. Így is lett, ezek után abbahagytuk, és többször csináltuk ezt, hogy elkezdtük és abbahagytuk, egészen fél évig ment így, és így a sokadik próbálkozás után már összejött végre, ez 5 évvel ezelőtt volt, és akkor 5 évvel ezelőtt már egyáltalán nem fájt, azóta se fáj, és ezt köszönhetem a páromnak, mert nagyon óvatos volt velem, és ha fájt, akkor mindig abbahagytuk. Tulajdonképpen mire letelt a fél év, én azt mondom az első alkalomnak, mert akkor szakadt át ténylegesen a szűzhártyám, és 2 csepp vér jött ki, ezt onnan tudom, mert láttam a lepedőn 2 csepp vérfoltot. No meg azt is hozzáteszem, h megittam egy pohár pezsgőt, ami ugyebár segít a feloldódásban és a fájdalmat se érezni tőle, no meg a lakásban is csak mi ketten voltunk, úgyhogy meghitt volt minden, ami szintén nagyon fontos! ;)
Szóval a fájdalomtól ne félj, hanem szólj párodnak ha van valami, és akkor majd legközelebb folytatjátok, te meg legfeljebb megadod neki kézzel vagy szájjal!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!