A férfiaknak könnyebb nőt találni, de a nőknek sokkal nehezebb férfit - szerintetek is igaz?
Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak, sőt, már a tinik is gy öltöznek mint a huszonéves nők. Normális pasit meg egyet sem látok/találok, mindenhol csak ezek az ecsetfejű selyemfiúk szaladgálnak, vagy anyuci kisfia vagy munkanélküli vagy igénytelen vagy egyáltalán nem jön be. Szakítottunk a barátommal és azt érzem, hogy soha nem fogok ezek után olyan férfit találni, aki nemhogy túlszárnyalja, hanem még csak a közelébe sem ér :'(
25N
Egyiknek sem könnyű, a párválasztás elképesztően nehéz mind a fiúknak/férfiaknak, mind a lányoknak/nőknek.
Az, hogy melyiknek miért, bonyolult és nagyon összetett.
Mindenki mást keres a párjában/társában, de ténylegesen megtalálni a tökéletest, ahhoz ritka nagy szerencse kell.
Kedves Kérdező, nekem a történetedből az jött le, Te még egyáltalán nem vagy túl a szakításon, és minden pasit a volt párodhoz hasonlítasz.
Írod, úgy érzed soha nem fogsz olyan férfit találni, aki MEGKÖZELÍTI /!/ vagy TÚLSZÁRNYALJA /!/ a volt barátodat.
Miért érzed így?
Ha Ő olyan tökéletes lett volna, akkor még most is együtt lennétek, és boldog kapcsolatotokban élnétek.
Én azt javasolnám az exed legyen a múlt, a jelen a Tiéd, a jövő pedig egy új férfi oldalán a Tiétek!
Ja, és a következő kapcsolatodban/kapcsolataidban ne keresd az exed személyét, jellemét, hidd el Ő sem volt TÖKÉLETES!
Kérdező:
Regisztrálj fel nőként egy társkeresőre és válogass!
Elmondom mi történik
Kitöltetlen adatlapnál napi 2 levél.
Ha csak képet teszel fel az adatlapodra napi 5 levél
Ha ki is töltöd akkor napi 15+ levél + ha fellépsz 10 percen belül rád ír valaki.
Ugyanez pasiként.
kitöltöd az adatlapodat 100%ra, felteszek normális képeke, és még ELŐ is FIZETSZ és 0 levelet kapsz! Az egyéni levelekre sem válaszol egyik csaj se, mert a te leveled mellett kap még napi 15öt minimum!
Ad2
"Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak"
Amelyik csinos, dekoratív és esze is van, azon fekszik valaki, szóval kiesett a körből.
Maradnak az életképtelen, céltalan munkanélküli szolis 3,14csák, akik 500e-et pillanatok alatt el tudnak tapsolni a számládról. Már ha van miből, mert ha a fizetésed 100e-es kategóriába tartozik, akkor számukra te egy életképtelen féreg vagy és nem potenciális pár jelölt!
Utolsónak totál igaza van !!
Én is ezt láttam társkeresőn. ( férfi vagyok )
Egyszer regisztráltam nőként, még kitöltetlen lapra is jött nepi 5.
Amikor elküldtem 100 levelet arra kb 4 válasz jött, az is csak annyi, hogy NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!