Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiaknak könnyebb nőt...

A férfiaknak könnyebb nőt találni, de a nőknek sokkal nehezebb férfit - szerintetek is igaz?

Figyelt kérdés

Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak, sőt, már a tinik is gy öltöznek mint a huszonéves nők. Normális pasit meg egyet sem látok/találok, mindenhol csak ezek az ecsetfejű selyemfiúk szaladgálnak, vagy anyuci kisfia vagy munkanélküli vagy igénytelen vagy egyáltalán nem jön be. Szakítottunk a barátommal és azt érzem, hogy soha nem fogok ezek után olyan férfit találni, aki nemhogy túlszárnyalja, hanem még csak a közelébe sem ér :'(

25N

2015. ápr. 11. 12:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Egyiknek sem könnyű, a párválasztás elképesztően nehéz mind a fiúknak/férfiaknak, mind a lányoknak/nőknek.

Az, hogy melyiknek miért, bonyolult és nagyon összetett.

Mindenki mást keres a párjában/társában, de ténylegesen megtalálni a tökéletest, ahhoz ritka nagy szerencse kell.

Kedves Kérdező, nekem a történetedből az jött le, Te még egyáltalán nem vagy túl a szakításon, és minden pasit a volt párodhoz hasonlítasz.

Írod, úgy érzed soha nem fogsz olyan férfit találni, aki MEGKÖZELÍTI /!/ vagy TÚLSZÁRNYALJA /!/ a volt barátodat.

Miért érzed így?

Ha Ő olyan tökéletes lett volna, akkor még most is együtt lennétek, és boldog kapcsolatotokban élnétek.

Én azt javasolnám az exed legyen a múlt, a jelen a Tiéd, a jövő pedig egy új férfi oldalán a Tiétek!

Ja, és a következő kapcsolatodban/kapcsolataidban ne keresd az exed személyét, jellemét, hidd el Ő sem volt TÖKÉLETES!

2015. ápr. 11. 13:06
 22/27 A kérdező kommentje:
#20, de ezt mondom hogy nem csak ezek számítanak, mert ha a 8-ból 1 sem fog meg, nincs meg a tűz, nem érzem azt amit kellene, akkor ott ette meg a fene.
2015. ápr. 11. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
ekkora hülyeséget ritkán hallottam! le sem lehet írni, hogy mennyivel nehezebb normális nőt találni mint férfit! kimegyek az utcára és igen, dekoratív lányokat látok akik többsége ostoba, életcél nélküli, "aranyásó" vagy elkényeztetett.
2015. ápr. 11. 14:10
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
#22 Az előbb nem ezt írtad. Tehát még csak őszinte se vagy.
2015. ápr. 11. 14:14
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
23, az a baj, hogy te ránézésre meg tudod állapítani egy nőről, hogy mik a céljai és milyen ember;)
2015. ápr. 11. 18:53
 26/27 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező:

Regisztrálj fel nőként egy társkeresőre és válogass!

Elmondom mi történik

Kitöltetlen adatlapnál napi 2 levél.

Ha csak képet teszel fel az adatlapodra napi 5 levél

Ha ki is töltöd akkor napi 15+ levél + ha fellépsz 10 percen belül rád ír valaki.

Ugyanez pasiként.

kitöltöd az adatlapodat 100%ra, felteszek normális képeke, és még ELŐ is FIZETSZ és 0 levelet kapsz! Az egyéni levelekre sem válaszol egyik csaj se, mert a te leveled mellett kap még napi 15öt minimum!

Ad2

"Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak"

Amelyik csinos, dekoratív és esze is van, azon fekszik valaki, szóval kiesett a körből.

Maradnak az életképtelen, céltalan munkanélküli szolis 3,14csák, akik 500e-et pillanatok alatt el tudnak tapsolni a számládról. Már ha van miből, mert ha a fizetésed 100e-es kategóriába tartozik, akkor számukra te egy életképtelen féreg vagy és nem potenciális pár jelölt!

2015. ápr. 11. 21:08
 27/27 anonim ***** válasza:

Utolsónak totál igaza van !!

Én is ezt láttam társkeresőn. ( férfi vagyok )

Egyszer regisztráltam nőként, még kitöltetlen lapra is jött nepi 5.

Amikor elküldtem 100 levelet arra kb 4 válasz jött, az is csak annyi, hogy NEM.

2015. ápr. 12. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!