A férfiaknak könnyebb nőt találni, de a nőknek sokkal nehezebb férfit - szerintetek is igaz?
Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak, sőt, már a tinik is gy öltöznek mint a huszonéves nők. Normális pasit meg egyet sem látok/találok, mindenhol csak ezek az ecsetfejű selyemfiúk szaladgálnak, vagy anyuci kisfia vagy munkanélküli vagy igénytelen vagy egyáltalán nem jön be. Szakítottunk a barátommal és azt érzem, hogy soha nem fogok ezek után olyan férfit találni, aki nemhogy túlszárnyalja, hanem még csak a közelébe sem ér :'(
25N
Nem így van.
Nyugi, szedd össze magad, és meg fogod találni előbb-utóbb!:)
Thug life... :(
(... csak ilyen nővel ne hozzon össze a sors!)
Tehát túlzottan válogatsz,és senki nem jó neked igazából.
így nem is fogsz találni...
Ha nem csak külső alapján ítélkeznél az emberek felett,hanem meg is ismernéd őket,sokkal jobb embereket találnál,mint gondolnád.
Csak az ugye megerőltető... ;)
2. Nem kell mindent belemagyarázni, nyilván egy nőnél sem elég a dekoratív külső, de ahhoz elég, hogy meg akarjanak vele ismerkedni. A kérdező szerintem erre célzott...hogy nem lát olyan férfit az utcán, akivel szívesen megismerkedne.
Kérdező, szerintem túl sötétel látod a dolgokat én sok helyes pasit szoktam látni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!