Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiaknak könnyebb nőt...

A férfiaknak könnyebb nőt találni, de a nőknek sokkal nehezebb férfit - szerintetek is igaz?

Figyelt kérdés

Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak, sőt, már a tinik is gy öltöznek mint a huszonéves nők. Normális pasit meg egyet sem látok/találok, mindenhol csak ezek az ecsetfejű selyemfiúk szaladgálnak, vagy anyuci kisfia vagy munkanélküli vagy igénytelen vagy egyáltalán nem jön be. Szakítottunk a barátommal és azt érzem, hogy soha nem fogok ezek után olyan férfit találni, aki nemhogy túlszárnyalja, hanem még csak a közelébe sem ér :'(

25N

2015. ápr. 11. 12:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nem így van.

Nyugi, szedd össze magad, és meg fogod találni előbb-utóbb!:)

2015. ápr. 11. 12:25
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Szóval szerinted az a nő, aki csinos és dekoratív, és más tulajdonsága nem is kell, hogy legyen? Ez neked a normális? Viszont egy férfinak 1 000 000 elvárásnak meg kell, hogy feleljen... ki kell, hogy ábrándítsalak, azért nem találsz normális férfit, mert egy normális férfi nem jönne össze egy ilyen gondolkodású hölggyel.
2015. ápr. 11. 12:28
 3/27 anonim ***** válasza:
93%

Thug life... :(

(... csak ilyen nővel ne hozzon össze a sors!)

2015. ápr. 11. 12:32
 4/27 anonim ***** válasza:
71%

Tehát túlzottan válogatsz,és senki nem jó neked igazából.

így nem is fogsz találni...

Ha nem csak külső alapján ítélkeznél az emberek felett,hanem meg is ismernéd őket,sokkal jobb embereket találnál,mint gondolnád.

Csak az ugye megerőltető... ;)

2015. ápr. 11. 12:36
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Éppen ellenkezőleg. Nekünk férfiaknak sokkal nehezebb nőt találni, pont azért, mert ilyenek vagytok: csak a külső számít nektek, ezért aki nem jóképű, az labdába se rúghat.
2015. ápr. 11. 12:36
 6/27 anonim ***** válasza:

2. Nem kell mindent belemagyarázni, nyilván egy nőnél sem elég a dekoratív külső, de ahhoz elég, hogy meg akarjanak vele ismerkedni. A kérdező szerintem erre célzott...hogy nem lát olyan férfit az utcán, akivel szívesen megismerkedne.

Kérdező, szerintem túl sötétel látod a dolgokat én sok helyes pasit szoktam látni :)

2015. ápr. 11. 12:37
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Szóval minden nő tökéletes, és mi férfiak igénytelen fosok vagyunk, ezért nem érdemlünk meg titeket? Nem, nem így van. :D
2015. ápr. 11. 12:37
 8/27 A kérdező kommentje:
Persze, nem csak a külső számít, de számít az is, hisz attól lesz vonzó számunkra a másik személy. És azt mondom, hogy a férfiak könnyebben találnak csinos lányokat, mint a nők jóképű pasikat. Legalábbis én most így látom.
2015. ápr. 11. 12:44
 9/27 anonim ***** válasza:
mi számít neked jóképűnek, mutass már képet! Te hogy nézel ki egyébként?
2015. ápr. 11. 12:46
 10/27 anonim ***** válasza:
82%
Úristen, szomorú, hogy így gondolkodnak a mai fiatal lányok, nők! Hát ezért nem találok én sem egy szerethető, rendes barátnőt magam mellé. Azt hiszik csak a külsővel mindent elérhetnek, szánalom.
2015. ápr. 11. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!