Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért jövök be 90% ban a...

Miért jövök be 90% ban a nőknek és a férfiaknak is . /F (? )

Figyelt kérdés
Utcán ,nyilvános helyeken folyton azon kapom magam ,h kieső szemekkel bámul minimum egy csaj sőt mostanában az azonos nem esetében is egyre gyakoribb ez p.l kondi teremben van egy férfi aki nálam vagy 10 évvel idősebb 2x akkora mint én és mindig olyan félreérthetően néz és keresi a társaságomat a legdurvább az volt amikor láttam ,h merevedése lett zuhanyzóban mondjuk elég lazán kezelte a dolgot nem lett belőle semmi,de ez már egyértelmű jel arra ,h bejövök neki szerintem.Amúgy én sem akadtam ki annyira(leszámítva a paraméterein:O) ,de azért nagyon meglepett.Na meg ugyan úgy utcánT.közlekedésen is szoktam látni ,h szerintem egy ,2 férfinak is beszoktam jönni.
2014. dec. 29. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd megdugnak:D
2014. dec. 29. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet 90%-a nem tudja eldönteni, hogy hetero vagy nem hetero vagy!
2014. dec. 29. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy olyan csúnya, vagy, hogy olyat még senki sem látott, és ezért bámulnak meg.
 4/9 anonim ***** válasza:
Tőlük kéne megkérdezni.
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert szép és fiatal fiú vagy ,és ezért bejössz a melegeknek .
2014. dec. 29. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:

yyyzzzyyy

Ez nem igaz mert amikor mondjuk úgy egy csaj megbámul azt veszem észre ,h folyamatosan keresi a szemkontaktust és elmosolyodik el pirul ha nézem.

Ebből nem azt veszem le ,h undorodik már bocs

2014. dec. 29. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Te most,az alapján irod ezt,hogy szemeznek veled?

Ez vicces:DD

2014. dec. 29. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a "kérdés" valójában egy kérdésben elbújtatott hencegés, szerintem elég átlátszóan csinálod. :D
2014. dec. 29. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
végre valaki normálisan leírta a nevemet. Köszönöm!
2014. dec. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!