A férfiaknak könnyebb nőt találni, de a nőknek sokkal nehezebb férfit - szerintetek is igaz?
Kimegyek az utcára és mindenhol csinos, dekoratív lányok szaladgálnak, sőt, már a tinik is gy öltöznek mint a huszonéves nők. Normális pasit meg egyet sem látok/találok, mindenhol csak ezek az ecsetfejű selyemfiúk szaladgálnak, vagy anyuci kisfia vagy munkanélküli vagy igénytelen vagy egyáltalán nem jön be. Szakítottunk a barátommal és azt érzem, hogy soha nem fogok ezek után olyan férfit találni, aki nemhogy túlszárnyalja, hanem még csak a közelébe sem ér :'(
25N
Van rá bizonyíték, hogy ugyanolyan nehéz:
Az összes srác itt rinyál, hogy milyen nehéz nőt találni, mert bárhova mennek csak férfiak vannak mindenhol, és 1-1 kedves vagy csinos lányra ezren mozdulnak.
Az összes lány itt rinyál, hogy milyen nehéz férfit találni, mert bárhova mennek csak nők vannak mindenhol, és 1-1 kedves vagy vonzó férfire ezren mozdulnak.
És ha az egyenlet két oldala azonos... :)
11-es... Hol olvastad, hogy a kérdező MINDENT a külsejével akar elérni ?....
Csupán azt, hogy a férfiak felfigyeljenek rá ismerkedés szempontjából. És szerintem megkérdőjelezhetetlen, hogy a szép nőkre ez igaz.
És ne általánosíts.
Nevetséges vagy.
13-as.
A kettő között tudod mi a különbség?
hogy a nők csak a legjóképűbbeket tekintik egyáltalán férfinak,míg a férfiak egy teljesen átlagos kinézetű csajjal is boldogak lennének bármikor... :)
Baromira nem így van.
Egy férfinak sokkal nehezebb nőt találni, mert csak a tökéleteseket tartják elfogadhatónak.
A sok kis ecstfejű meg csak próbál megfelelni az elvárásnak.
Én még sosem találtam olyat aki beérné velem, pedíg csak az az elvárásom, hogy ne legyen kövér.
25f
Ezt mondom, a férfiaknak könnyebb nőt találni mint fordítva. De azért ne álszenteskedjünk már, hogy a külső semmit nem számít, lehet akármilyen jó a belsője az illetőnek, ha a külső nem fog meg, nem vált ki a nőből semmit.
Egyébként ez tényleg ekkora hű de nagy elvárás, hogy a férfi öltözzön fel normálisan, anyuék nélkül is életben tudjon maradni, legyen munkahelye meg hogy azért ne egy hétig hordja ugyan azt az alsógatyát? Én kérek elnézést, ha valakinek ez "nagy elvárás".
16... hogy került ide a rózsadomb ?:DDDD
Az igényesség/jóképűség mostmár a gazdagság szinonimája lett vagy mi ?:D nekem is szólhattak volna erről :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!