Van egy srác aki nagyon tetszik, de nem tudom ezek után mit szóljak? L20
Kb 4 találkozás után tegnap először felmentem a lakására, mert meghívott. Annyit érdemes róla tudni, hogy kedves illemtudó, igényes megjelenésű, nagyon szimpatikus volt számomra. De amikor a lakását megláttam, leesett az állam. Az egész lakásban szana szét szétszedett elektronikai cuccok állnak, háztartási szemét zacskókban, penészes műanyag tányérok.. Már ez is ijesztő volt számomra, de koleszban láttam már durva dolgokat, de amit a szobájában láttam az túlmegy mindenen.. Ruhák, üres üdítős palackok, szemét, könyvek, itt is szétszedett elektronikai cuccok össze vissza mindenhol. Nyitott ablak mellett erős bűzlő halszag, szarszag és kanszag keveréke.. több tucat levél gyógyszer mindenfelé üresen.. nem tudom mit gondoljak ezek után róla.. normális, ha tegnap óta undorodom tőle? :\
csináltam képeket is a szobájáról, mivel ilyet még tényleg soha életemben nem láttam, de félek ezzel személyiségi jogokat sértenék ha feltenném
hogy élhet egy ápoltnak tűnő férfi ilyen környezetben?
De ez attól még nem lesz normális. Nekem soha nem jutna eszembe bűzbe és totál káoszba még véletlen se felhívni egy lányt, vagy leültetném a lakás legnormálisabb sarkába, és kérnék Tőle 5p-et, hogy összedobáljak cuccokat. A bűz már tényleg nagyon durva...
De igen alacsonyan van itt néhány ember elvárása:D Nem, ha eljutsz odáig, hogy felhívsz egy lányt aki tetszik, 12 éves is lehetsz külön lakásba, akkor se lesz normális a szarszag...
Várom a képet!
bár nekem sincs nőm mégis rend van...
Esetleg a ruhák vannak néha szana-széjjelm, de ügyelek rá h friss illat legyen a házban szobában rendszeres a szellőztetés mert szoktam esténként edzeni :D
szeretem a tisztaságot...
remélem ezzel még nem sértek semmit:
ez csak a szobájának az egyik részlete, ilyen szinten képzeljétek el a többit is, csak a többi részén rengeteg elektronikai izé is van ezek mellett, szennyes ruhák ugyan így stb..
és még a féknyomos boxert is :D
Durva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!