Ennek a kérdésnek köze sincs a szexhez. Az van hogy egy srác aki 13 éves és nagyon tetszik. Én meg csak 12 vagyok. Tök jóban vagyunk. Minden nap látom a suliban is és ez nagyon zavar mert nem beszélgetek vele csak a magánéletben. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 14:44
1/2 anonim válasza:
Menj oda hozzá, kezdeményezz beszélgetést. Ne félj tőle, nem fog megharapni (reméljük). Ha kettesben akarsz vele beszélni, kérd meg, hogy suli után találkozzatok, vagy egy darabon menjetek együtt haza, ilyenek.
2/2 anonim válasza:
Kedves Julcsi :) igazat adok az előttem válaszolónak...menj oda hozzá nem harap a tudjukki
Evelin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!