Lányok! Titeket zavar ha egy fiú elhív egy találkára, de azután többet nem keres, mert nem tetszik az gondolkodásmódotok, stílusotok?
Ha közli is velem, hogy miért nem keres akkor nem. Annyit úgy vélem megérdemlek, hogy közölje velem nem jövök be neki.
Ha pedig csak úgy faképnél hagy akkor azt nem tudom hova tenni, és nem valami intelligens húzás.
# 3
Hát nem kérdezte ő sem, hogy miért nem folytattam, így gondolom én sem jöttem be neki. Elvégre ha nekem nem tetszik a stílusa akkor valszeg fordítva is így lehet, csak akkor nem értem miért bámult folyton utána?
Persze, hogy nem kérdezte, egyértelmű, hogy miért nem folytattad, de attól még szerintem megérdemelt volna annyit, hogy elmondod, hogy mi a helyzet.
Azt tudja, hogy nem akarsz tőle semmit, de azt nem biztos, hogy tudja, hogy miért nem. De ha mégis, akkor is! Mindenki megérdemel annyit, hogy elmondják neki mi a helyzet, és nem csak úgy szó nélkül eltűnnek. Én is kiakadnék kicsit. Simán lehet, hogy csorbult az egója. Persze, maradandó sérülést ennyi nem okoz, de nyilván nem esik jól neki.
Szerintem kinek hogy. Nekem az ilyen nem számít,mert sok randim volt már. De ha neki nem volt sok talija,akkor biztos csalódott.
Az a legjobb, ha a legközelebbi csajnak megírod a tali után tisztességesen, hogy bocsi, de nem éreztél kémiát és ne folytassátok.
Minek kérdezte volna meg, hogy mi nem jött be rajta? Persze majd még neki kellene megkérdezni miután 'otthagyod' és nem is beszélsz vele többet. Érthető hogy nem akarsz, mivel nem kerested. De megérdemelt volna a helyzet annyit, hogy elmondd miért nem akarsz többet.
Mondjuk az is érdekes dolog, hogy a találkozó után rád várt hogy írj és ő nem mert, vagy neki se jöttél be és azért nem írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!