Zavar, hogy a lánynak, aki tetszik a foga kicsit szabálytalan. Én vagyok csak ilyen hülye?
Nagyon szép arca van, Az egyik első foga elölről picit szabálytalan, oldalról látszik főleg. Eddig ezt nem vettem észre, de most el kezdett zavarni. Amúgy csinos, nem igénytelen.stb. Amúgy mindketten 28 évesek vagyunk.
Szerintetek miért nem viselt fogszabit? Normális válaszokat!!!
Akkor nem tetszik eléggé, ha a legkisebb tökéletlenség is elkedvtelenít.
alapvetően én is szeretem a szép, szabályos fogsorú embereket, a pasinak, akit eddigi életem során a legjobban szerettem, kifejezetten pocsék, csámpás fogsora volt és egyáltalán nem érdekelt.
Ha az apróságok zavarnak, akkor nem érdeklődsz iránta eléggé.
Az, hogy miért nem visel fogszabályzót egyedül az ő dolga és semmi magyarázattal nem tartozik neked azzal kapcsolatban, hogy miért nem néz ki úgy, ahogy szerinted kellene. Egy nőnek sem kötelessége a te preferenciád szerint kinézni. Ülj le és próbáld feldolgozni, ha 28 év alatt nem sikerült.
4# Nagyot nevettem de télleg huh
Kemény halgasd
Én vagyok a nagyf aszú kelemen kelemem
A f aszom a nyakam köré tekerem tekerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!