Milyen kérdéssel kelthetem fel a figyelmét? És ne hajtson el?
Tetszik egy srác, és szeretnék vele chatelni. Nem szeretném a szokásos "szia mizu"-t írni, inkább valami olyat amivel felkelthetem az érdeklődését irántam. Nem egy suliba járunk, fogalmam sincs napközben hol van, ezért ne írjátok légyszi azt, hogy beszélgessek vele élőben.
Vagy esetleg fiúk, ti milyen kérdésre válaszolnátok egy számotokra ismeretlen lánynak? ( a perverz/kötekedő/értelmetlen válaszokat mellőzzétek kérlek ) 17/L
nem a duma a lényeg. bármit mondhat a hölgy,ha nem tetszik akkor nincs mese.
ha meg jó a nő,mondhat átlagos szia mizut is, nem fog zavarni.
"Szia! Mit tudsz nekem akkor tanácsolni?:)"
Annyit, hogy add magad, ne akarj semmilyen konvenciónak megfelelni. Ha téged az érdekel, hogy milyen zenét szeret, hova jár bulizni, akkor azt kérdezd meg. Ha jól el tudtok beszélgetni, akkor nyert ügyed van, ha meg nem, akkor hiába kelted fel az érdeklődését, el fog laposodni, ugyanis nem fogsz egész életedben szerepet játszani. Akkor meg minek, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!