Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledjek felé?

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, én kilencedikes vagyok, ő hetedikes, egy suliba járunk (van 8 osztályos gimnázium is), de fogalmam sincs mit/hogy kéne csinálnom!

Életemben nem beszéltem vele, élőben sem sokat láttam.

Soha nincs a közelemben, tehát elég nehéz lenne beszélnem vele így, de facebookon kezdeni úgy, hogy egyáltalán nem beszéltünk, szerintem gáz.

Ha meglátom valahol vagy ilyesmi (ami eddig kb 2x fordult elő), akkor megpróbálok vele szemezni, de mivel olyan ábrázatom van, mint aki meghalt 2-3 éve (mosolyogni meg nem tudok abban a helyzetben), ezért lehet attól csak megijed.

2015. ápr. 9. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Amúgy az csak az én iskolámban volt cink,ha egy idősebb fiú akar kikezdeni egy fiatalabb lánnyal?Mert én azt hittem,hogy ez fordítva szokott lenni:a fiatalabb lányok vonzódnak az idősebb korosztályhoz..nem tudom,nálunk ez volt a jellemző,de hát ezek szerint van ahol nem :)
2015. ápr. 9. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Ja, nyilván felénk is az megy, hogy a 15 éves gólyák bepróbálkoznak a 18-19 éves végzősökkel.

2015. ápr. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!