Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledjek felé?

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy karatézom. Nemrég volt egy nagyobb versenyem, ahol láttam egy fiút. A nagyobb versenyeken több klub/egyesület indul, így nem tudjuk ki a másik. Nekem viszont nagyon megtetszett. Lesem tudtam venni róla a pillantásomat. Másnapra már tudtam a a klubja, és az ő nevét. Megtaláltam Facebookon is, de nem jelölhetem be csak így ismeretlenül. Nem tudom hogy kéne felé közelednem. Nagy versenyeken valószínűleg ott szokott lenni, de azok elég ritkán vannak.

Előre köszönöm a válaszokat:)

#versenyeken
2015. márc. 7. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Pedig, de jelöld be, mert különben nem sok az esélyed.
2015. márc. 7. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:

"de nem jelölhetem be csak így ismeretlenül" -> "Szia, én is ott voltam a versenyen!"

Már nem is vagytok annyira ismeretlenek.

2015. márc. 7. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:
És írjak mellé valamit?:) mert nem vagyok benne biztos hogy emlékszik az arcomra.
 4/9 A kérdező kommentje:
Második:) köszönöm:DD
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen a versenyt írd oda, hogy tudja miről is van szó.
2015. márc. 7. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Amiit elfelejtettem említeni, hogy lehet kicsit hülyének néz, ugyanis én vagyok, ő pedig valószínűleg betöltötte a 17-et.:D De kitudja
2015. márc. 7. 20:13
 7/9 A kérdező kommentje:
14*
2015. márc. 7. 20:13
 8/9 anonim válasza:
nem olyan vészes az :) jelöld be, mond el hogy te is ott voltál a versenyen és mondjuk kezdj el vele beszélni az edzésekről versenyekről és szépen lassan elkezdesz egy kicsit személyesebb dolgokról is :) (én egyébként ilyenkor kérdezz-felelekezni szoktam velük, tudom hogy gyerekesen hangzik de bejön :D)
2015. márc. 7. 21:18
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ, azt hiszem megpróbálom:)
2015. márc. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!