Hogy közeledjek a srác felé?
Figyelt kérdés
Történt egyszer az, hogy a volt barátom - akivel azóta sajnos szakítottam - feljött hozzám némiképp ittas állapotban az egyik régi haverjával (ritkán szoktak találkozni). Nagyon jól elvoltunk, hülyültünk meg minden, aztán szegény srác érezte, hogy azért kettesben szeretnénk maradni, és hazament.
Rájöttem az utóbbi egy-két napban, hogy nagyon tetszik nekem az a fiú. Ismerősök vagyunk Facebookon, de nem merek neki írni. Mit tegyek?
L/17 a srác F/23
2015. márc. 1. 18:07
1/7 anonim válasza:
Növeld a nézettséget egy kattintással, köszi:
https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Válaszolók, TI IS! :-)
2/7 A kérdező kommentje:
:D
2015. márc. 1. 18:09
4/7 A kérdező kommentje:
igen
2015. márc. 1. 18:09
5/7 anonim válasza:
Köszi, aranyos vagy :D
Ezért válaszolok a kérdésedre:
Sztem ha ilyen ittas a srác tartózkodj tőle, de ha mindenképpen kel, hívd el élőben és mondd meg neki, h tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!