Hogyan közeledjek egy olyan srác felé akit régen elutasítottam, de most a segítségére lenne szükségem?
ha egyszer elutasitottad
akkor mit vársz tőle
szted forditott esetben mit tennél?
ugye
na én tuti feltételek hez kötném a segitséget és ha ugyse esik nehezedre akkor megtörténne a dolog hogy jóbarátok legyetek újra
ha nem akkor keress mást
senki se szereti hogyha kihasználják
Sosem fordulunk olyan emberhez segítségért, akit elutasítottunk.
Alap neveltetésben ezt mindenki tudja.Te miért nem?
Csak mondom, hogy én ismerek egy nőt a környezetemben aki képtelen volt rendesen bemutatkozni, még akkor sem amikor mondtam neki, hogy ez kb: minden kulturkörben halálos sértés, de a mai napig nem érti ezzel mi a gáz :))) (emberi hulladék dobozba raktam)
Na most ha van ennyire bunkó ember is, akkor nem lep meg, hogy valaki "nem érzi", hogy itt bizony nem vagytok rendben azzal akinek már adtunk kosarat :)))))))
na a 8# asnak is igaza van
sajna ez az élet rendje
és még a lábod se kell széttenned
és azzal se vádolnak meg hogy lefeküdtél vele
Én a te helyedben ezt tenném:
Felhívnám telon és meg kérdezném haragszik-e még rám ha nem akkor azt is meg kérdezném lehetek-e bunkó és ha azt mondja nem akkor elöszöris azt mondanám okés akkor csak annyit akartam de tényleg csak annyit hogy mégis csak kell neked mert gondolkodtál ... stb és haverként taliz vele párszor puhisd meg és utána mondd el hogy kéne egy kis segítség ennyi.
Ja és egy jó tanács akit kikosaraztunk és utána a segítsége kell azt hiszi ki akarod használni és nem fog segíteni.
Ezért kell elötte haverként meg puhitani mert most a pokolba kiván téged ugyanis megsértetted a büszkeségét tudod önérzet is van a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!