Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen szabály arra, hogy X év utáni párkapcsolat után nincs házassag? Hogy a srác nem veszi el a lányt? Olvastam egy válaszban régen ilyet.
Nincs ilyen kifejezetten. Vannak olyanok akik 1 és vannak akik 10 év után házasodnak.
Inkább akkor számít, amikor az egyik fél akar házasságot, a másik nem. Így ha 2-3 év után sem kerül sor esküvőre akkor nem érdemes pocsékolni az időt egy jövőtlen kapcsolatban...és akkor aki házasságot akar, keres olyan partnert aki szintén így gondolkodik.
Mi pl amikor a férjemmel összejöttünk suliba jártunk. Én 24, ő 21 éves volt. Mindkettőnknek 1 éve volt hátra. Addig együtt jártunk. Levizsgázott, én is szakvizsgáztam. Aztán összeköltöztünk egy picivel az első évfordulónk előtt. Elkezdtünk dolgozni is. Gyűjtögettünk, és fél év együtt élés után a legszűkebb családtagok, és a legközelebbi barátaink előtt összeházasodtunk, utána pedig egy ebéd volt + esküvői torták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!