Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam valamit egy fiú ismerősömnek és megharagudott. Mit tegyek? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy fiú barátommal kezdtünk nagyon jóba lenni és véletlen olyat mondtam amit nem akartam és megbántottam, veszekedtünk miatta egy ideig.Nem akartam megbántani, bocsánatot kértem már tőle többször de semmi. Mondta hogy többet akart tőlem el is tervezte, de megbántottam így nem tudja..azóta nem is beszélünk:((( Mit tegyek hogy együtt legyünk???2014. ápr. 27. 22:52
2/5 anonim válasza:
Írj neki/ beszéljétek meg személyesen. Mást nem tudsz tenni. :/
3/5 anonim válasza:
Probald kiengesztelni valahogy.Bar nem tudom mivel bantottad meg ennyire vagy,hogy hany eves vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
de nem akar velem beszélni:/ azóta meg nagyon furán viselkedik. 17/L '9/F
2014. ápr. 27. 22:56
5/5 A kérdező kommentje:
19/F
2014. ápr. 27. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!