Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mániája, hogy mindig kopaszra nyírja a fejét. Ma szóltam neki, hogy még egyszer ne tegye mert nekem nem tetszik, erre megharagudott. Komolyan ezért meg kell sértődni? Eszem megáll.
Ismerős, az én párom is csinálta ezt egy darabig! Hiába kértem, hogy ne csinálja, ő is csak megharagudott. Kikérte magának, hogy meg akarom szabni, hogyan nézzen ki, neki melege van hosszabb hajjal sapkában, jól áll neki ez, mert szép a fejformája, csak én nem értékelem és még sorolhatnám. Végül a szomszéd néni oldotta meg a problémát, szegénykém azt hitte, hogy rákos lett a párom és a kemo miatt hullott ki a haja. Egyszer átjött, hozott egy kis sütit és megnyugtatta a páromat, hogy ha vele valami lenne, akkor mindenben számíthatok rá és a férjére, segítenek a gyerekek körül is. Elmesélte, hogy a veje is rákban halt meg. Ennyire kellemetlenül szerintem egyikünk sem érezte még magát soha. Azóta kérnem sem kellett, nem nyírta kopaszra a fejét.
Nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet, de esetleg egy ismerőst megkérhetsz, hogy sajnálkozzon rajta egy kicsit a betegsége miatt. Talán ettől észbe kap.
Ez a "mint valami leukémiás" egy gyönyörű kiszólás, sokat elmond rólad.
Én 15 éve tolom 0-ásra a hajamat, eleinte praktikus okokból, aztán már azért mert egyre kevesebbet kellett. Akkor is kopaszra voltam nyírva amikor a kislányom mellett ültem az onkológián és ő is kopasz volt.
Jövő héten írjál be, hogy "a párom leszólta az új frizumat, hát nem egy paraszt?", hogy teljes legyen a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!